صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟
چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟
پایگاه خبری لقمه: قیمت برخی از صیفی جات در بازار بالا رفته است. افزایش قیمتی که رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی علت آن را گرانی در مبدا و جایگزینی محصولات مناطق گرمسیری با سردسیری عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت برخی از صیفی جات مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه، کاهو در روزها و هفته های اخیر افزایش یافته است؛ به طوری که هر کیلو گوجه فرنگی با قیمت ۱۳ تا ۱۴هزار تومان، فلفل دلمه با قیمت هر کیلو ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان و کاهو نیز با قیمت هر کیلو ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان در مغازه های سطح شهر به مصرف کنندگان عرضه می شود.
در این راستا و در پاسخ به این سوال که چرا قیمت این محصولات بالا رفته است، اسدالله کارگر_ رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران به ایسنا گفت:مغازه داران به هر قیمتی که میوه و صیفی را از مبدا یعنی میدان مرکزی میوه و تره بار خریداری کنند با اعمال سود قانونی به دست مصرف کنندگان می رسانند. بنابراین اگر تغییر قیمتی اتفاق افتاده است علت آن را باید در مبدا جست و جو کرد.
وی ادامه داد: به اعضای صنف فروشندگان میوه و سبزی استان تهران اعلام کردیم که حتما هنگام خرید محصولات مورد نیاز خود فاکتور دریافت کنند. زیرا فاکتور خرید، ملاک است. بنابراین اگر فروشنده ای فاکتور نداشته باشد و بازرسان مراجعه کنند قطعا آنها جریمه خواهند شد.
کارگر اضافه کرد: البته این نکته نیز حائز اهمیت است که محصولات مناطق سردسیر جمع شده و تا محصولات مناطق گرمسیر به دست بیاید مدتی زمان می برد تا به انبوه برسد. طبیعتا در این فاصله شاهد نوسان قیمت در این محصولات خواهیم بود.
به گفته وی صیفی جات در زمستان نیز بیشتر از جنوب کشور تامین می شود و تا هفته های آینده قیمت ها کاهش می یابد. این افزایش قیمت ها مقطعی است.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران در پایان گفت: البته خشکسالی و کم آبی نیز در این نوسانات بی تاثیر نیست.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
14478
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان
بازدید:
1530
ساعت:
8:44 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
4
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5
قیمت جدید انواع میوه و صیفی جات اعلام شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد
6
تب بازار میوههای نوبرانه و افزایش قیمتها
۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
7
سبزی و صیفی هایی با طعم آب آلوده
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8
احداث سردخانه در قطبهای تولید محصول جالیزی
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9
آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/ افزایش نرخ پیاز صحت ندارد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
10
ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان
پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...
16 ماده غذایی پاییزی برای لاغری
مسلماً هیچ مادهی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1)
با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامینهایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
خوردنی های خواب آور کدامند؟
غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات
هورمونها صرفا مسئول پرمویی یا كممویی یا رقم خوردن دورههای ماهانه نیستند. در واقع هورمونهای زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل میكنند. حتی خود سلولهای چربی هم هورمونهای مختلفی تولید میكنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه میتوانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی بهنفع شما كار كنند.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟
به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویهها استفاده کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است