چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟


پایگاه خبری لقمه: قیمت برخی از صیفی جات در بازار بالا رفته است. افزایش قیمتی که رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی علت آن را گرانی در مبدا و جایگزینی محصولات مناطق گرمسیری با سردسیری عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت برخی از صیفی جات مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه، کاهو در روزها و هفته های اخیر افزایش یافته است؛ به طوری که هر کیلو گوجه فرنگی با قیمت ۱۳ تا ۱۴هزار تومان، فلفل دلمه با قیمت هر کیلو ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان و کاهو نیز با قیمت هر کیلو ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان در مغازه های سطح شهر به مصرف کنندگان عرضه می شود.
 
در این راستا و در پاسخ به این سوال که چرا قیمت این محصولات بالا رفته است، اسدالله کارگر_ رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران به ایسنا گفت:مغازه داران به هر قیمتی که میوه و صیفی را از مبدا یعنی میدان مرکزی میوه و تره بار خریداری کنند با اعمال سود قانونی به دست مصرف کنندگان می رسانند. بنابراین اگر تغییر قیمتی اتفاق افتاده است علت آن را باید در مبدا جست و جو کرد.
 
وی ادامه داد: به اعضای صنف فروشندگان میوه و سبزی استان تهران اعلام کردیم که حتما هنگام خرید محصولات مورد نیاز خود فاکتور دریافت کنند. زیرا فاکتور خرید، ملاک است. بنابراین اگر فروشنده ای فاکتور نداشته باشد و بازرسان مراجعه کنند قطعا آنها جریمه خواهند شد.
 
کارگر اضافه کرد: البته این نکته نیز حائز اهمیت است که محصولات مناطق سردسیر جمع شده و تا محصولات مناطق گرمسیر به دست بیاید مدتی زمان می برد تا به انبوه برسد. طبیعتا در این فاصله شاهد نوسان قیمت در این محصولات خواهیم بود.
 
به گفته وی صیفی جات در زمستان نیز بیشتر از جنوب کشور تامین می شود و تا هفته های آینده قیمت ها کاهش می یابد. این افزایش قیمت ها مقطعی است.
 
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران در پایان گفت: البته خشکسالی و کم آبی نیز در این نوسانات بی تاثیر نیست.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 14478 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان بازدید: 213 ساعت: 8:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
2 سبزی و صیفی هایی با طعم آب آلوده ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
3 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/ افزایش نرخ پیاز صحت ندارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
5 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
6 کاهش ۴۰ درصدی قیمت پیاز/ نرخ پیاز تا هفته آینده متعادل می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7 آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/ نرخ پیاز اشک مردم را درآورد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
8 شیره جان زمین در هندوانه ۳۰۰ تومانی/وقتی سود صادرات تشنگی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
9 آغاز روند کاهش قیمت پیاز /قیمت تا ۱۵ روز آینده متعادل می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 نرخ جدید میوه و صیفی جات ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.