تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی


رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوری‌های موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آب، انرژی و محیط زیست معاونت علمی ریاست‌جمهوری در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فناوری‌های نوین در حوزه‌ها و بخش‌های تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا، نگهداری، انبارداری و افزایش ماندگاری، بسته‌بندی و فرآوری، ترویج و آموزش کشاورزی با به کارگیری فناوری‌های نوین آموزشی(متاورس و ...)، کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...، سنجش و پایش میزان ضایعات، تولید محصولات جدید(با ارزش افزوده بالا)، زیست فناوری و ژنتیکی و نان و شیرینی و پسماندها و محیط زیست از محورهای این رویداد است.

 
به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، به ۱۰ ایده/ فناوری برتر جوایزی اعم از نقدی و غیرنقدی، فضای استقرار، معرفی به نهادهای حامی/سرمایه‌گذار و معرفی به رسانه‌های استانی و ملی اعطا می‌شود.
 
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات به نشانی agriwaste.areeo.ac.ir مراجعه کنند. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15718 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر بازدید: 721 ساعت: 4:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برگزاری رویداد ملی پای کار ایران قوی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ آبان
2 تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3 رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران؛ گام نخست برای رسیدن به دولت مردمی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير
4 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
5 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
7 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
8 ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 رییس سومین جشنواره فیلم سلامت منصوب شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 برگزیدگان بخش های مختلف دومین جشنواره فیلم سلامت معرفی شدند ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.