مدیرکل دفتر محصولات جالیزی وزارت جهادکشاورزی:
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت


مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی از توزیع بار جدید گوجه فرنگی و کاهش قیمت‌ها در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، هفته گذشته قیمت هر کیلو گوجه فرنگی بین ۲۱.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ تومان بود که این اعداد در هفته جاری به ۳۳.۸۰۰ تا ۳۷.۹۰۰ تومان رسید. حسین اصغری، مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص گفت: تولید سبزی و صیفی‌جات در کشور به صورت ۴ فصل و مستمر ادامه دارد. محصولاتی مانند سیب زمینی و پیاز به دلیل قابلیت انبارداری مناسب از تولید تابستان و اوایل پاییز بارها در انبارها نگهداری و به مرور در بازارهای کشور توزیع می‌شوند. از این رو قیمت این محصولات در بازار رضایت مصرف کنندگان را نیز به دنبال داشته است.
 
وی درباره افزایش قیمت گوجه فرنگی اظهار کرد: گوجه فرنگی به دلیل شرایط محصول، امکان انبار کردن ندارد به همین دلیل به میزان محدود در استان خوزستان نگهداری می‌شود اما مقدار آن به اندازه‌ای نیست که بازار را در شرایط مناسبی مانند سیب زمینی و پیاز تأمین کند. به همین دلیل برنامه کشت در استان‌های جنوبی در فصل پاییز انجام شده و ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین به این امر اختصاص یافت.
 
این مسؤول دولتی افزود: امیدواریم از این حجم زمین اختصاص داده شده حدود ۲۱۵ هزار تن محصول به بازار عرضه شود.
 
اصغری گفت: بر اساس برآوردهای انجام شده ۱۳۵ هزار تن فقط در ماه آذر به بازار عرضه خواهد شد که به دلیل بارش باران در چند روز گذشته در مناطق جنوبی و عدم امکان تردد در مزارع برداشت محصول محدود شد؛ از این رو تا حدودی حجم گوجه فرنگی در بازار کاهش پیدا کرد.
 
مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در پایان یادآور شد: با بهبود شرایط اقلیمی و امکان مراجعه کشاورزان به مزارع، برداشت گوجه فرنگی انجام شده و محصول با حجم بالاتری به بازار عرضه خواهد شد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15423 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 979 ساعت: 9:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
2 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
5 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
7 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
8 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
9 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
10 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.