مدیرکل دفتر محصولات جالیزی وزارت جهادکشاورزی:
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت


مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی از توزیع بار جدید گوجه فرنگی و کاهش قیمت‌ها در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، هفته گذشته قیمت هر کیلو گوجه فرنگی بین ۲۱.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ تومان بود که این اعداد در هفته جاری به ۳۳.۸۰۰ تا ۳۷.۹۰۰ تومان رسید. حسین اصغری، مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص گفت: تولید سبزی و صیفی‌جات در کشور به صورت ۴ فصل و مستمر ادامه دارد. محصولاتی مانند سیب زمینی و پیاز به دلیل قابلیت انبارداری مناسب از تولید تابستان و اوایل پاییز بارها در انبارها نگهداری و به مرور در بازارهای کشور توزیع می‌شوند. از این رو قیمت این محصولات در بازار رضایت مصرف کنندگان را نیز به دنبال داشته است.
 
وی درباره افزایش قیمت گوجه فرنگی اظهار کرد: گوجه فرنگی به دلیل شرایط محصول، امکان انبار کردن ندارد به همین دلیل به میزان محدود در استان خوزستان نگهداری می‌شود اما مقدار آن به اندازه‌ای نیست که بازار را در شرایط مناسبی مانند سیب زمینی و پیاز تأمین کند. به همین دلیل برنامه کشت در استان‌های جنوبی در فصل پاییز انجام شده و ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین به این امر اختصاص یافت.
 
این مسؤول دولتی افزود: امیدواریم از این حجم زمین اختصاص داده شده حدود ۲۱۵ هزار تن محصول به بازار عرضه شود.
 
اصغری گفت: بر اساس برآوردهای انجام شده ۱۳۵ هزار تن فقط در ماه آذر به بازار عرضه خواهد شد که به دلیل بارش باران در چند روز گذشته در مناطق جنوبی و عدم امکان تردد در مزارع برداشت محصول محدود شد؛ از این رو تا حدودی حجم گوجه فرنگی در بازار کاهش پیدا کرد.
 
مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در پایان یادآور شد: با بهبود شرایط اقلیمی و امکان مراجعه کشاورزان به مزارع، برداشت گوجه فرنگی انجام شده و محصول با حجم بالاتری به بازار عرضه خواهد شد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15423 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 639 ساعت: 9:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
2 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
3 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.