افزایش شش هزار تومانی نرخ مصوب مرغ نسبت به فروردین ماه


پایگاه خبری لقمه: به گفته معاون بازرسی و نظارت بر اتاق اصناف ایران قیمت مصوب هر کیلو مرغ گرم ۳۱ هزار تومان، هر کیلو مرغ منجمد ۲۰ هزار تومان و هر شانه (۳۰ تایی) تخم مرغ ۴۳ هزار تومان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بهنام نیک‌منش اظهار کرد: در پی تشکیل ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی، اتاق اصناف ایران به عنوان عضو اصلی ستاد تنظیم بازار انتخاب شد. قرارگاه امنیت غذایی ذیل این ستاد، هر روز برگزار می‌شود و با پیگیری‌های این قرارگاه شاهد افزایش رعایت قیمت مصوب مرغ و تخم مرغ در واحدهای توزیعی هستیم.
 
به گفته معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران قیمت مصوب هر کیلو مرغ گرم ۳۱ هزار تومان است اما هفته گذشته با نرخ ۳۷ هزار تومان هم در بازار عرضه می شد که امروز در بخش هایی از تهران حتی با نرخ های کمتر هم عرضه می‌شود.
 
وی افزود: عرضه مرغ منجمد نیز از سوی شرکت پشتیبانی امور دام افزایش یافته و با نرخ هر کیلو ۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود. این افزایش عرضه مرغ منجمد نیز بر حفظ تعادل نرخ مرغ گرم تاثیر گذار بوده است. همچنین نرخ مصوب یک شانه (۳۰ تایی) تخم مرغ، ۴۳ هزار تومان است.
 
نیک‌منش با بیان اینکه پیگیری‌های این قرارگاه، منجر به افزایش عرضه مرغ گرم و تخم مرغ، تصریح کرد: به عنوان نمونه در میدان بهمن تهران از ۲۵۰ تن به ۵۴۰ تن رسیده است. افزایش عرضه، در پی افزایش نظارت بازرسان وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی بر مرغ‌داری‌ها و حلقه پیش از عمده فروشی تحقق یافته است. با نظارت بازرسان، مرغ‌داری‌ها نمی‌توانند مرغ را بیش از زمان مقرر نگهداری کرده و باید به موقع به کشتارگاه عرضه کنند.
 
گفتنی است که نرخ مصوب مرغ برای مصرف کننده در فروردین امسال ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد، اما در اوایل آبان با افزایش مجدد به ۳۱ هزار تومان تغییر کرد.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 14523 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر بازدید: 1278 ساعت: 9:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .