صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
>
افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها
افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها
پایگاه خبری لقمه: خبرگزاری صدا و سیما از افزایش قابل توجه قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال قبل خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، بر اساس اعلام اتاق اصناف، در بخش آجیل و خشکبار، هم اکنون برگه زردآلو ۱۲۰ هزار تومان عرضه میشود که در مقایسه با پارسال, ۸۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.
بادام زمینی در هفته جاری با قیمت ۱۰۰ هزار تومان عرضه میشود که در مقایسه با پارسال, ۳۰ هزار تومان افزایش دارد.
پسته اکبری نیز هم اکنون ۲۶۰ هزار تومان عرضه میشود که نسبت به سال قبل ۸۰ هزار تومان افزایش دارد.
مغز بادام ایرانی در حال حاضر ۳۵۰ هزار تومان بفروش میرسد که در مقایسه با سال گذشته ۱۶۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.
همچنین بادام هندی ۳۷۰ هزار تومان عرضه میشود که نسبت به پارسال ۱۷۰ هزار تومان رشد قیمت داشته است.
تخمه ژاپنی ۱۳۰ هزار تومان عرضه میشود که نسبت به سال گذشته ۶۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.
تخمه کدو ۱۴۰ هزار تومان بفروش میرسد که در مقایسه با اسفند ۹۹ حدود ۷۰ هزار تومان رشد قیمت دارد.
انجیر در هفته جاری ۲۴۰ هزار تومان عرضه میشود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14526
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
بازدید:
1561
ساعت:
1:02 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8
عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران
۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11
رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت
زرد رنگی است آرامشبخش و شادیآفرین. با دیدن این ...
با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید!
ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...
حساسیت های غذایی در کودکان
پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی
پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
اسم واقعی و درست شب یلدا چیست؟+گزارش ویدئویی
پایگاه خبری لقمه: یلدا برگرفته از واژه ای سریانی است و این شب در منابع دیگر فارسی، نام دیگری دارد.
میوه ضدچاقی را با پوست بخورید
پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوهای در موشها کمک میکند.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت
پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است