ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی


پایگاه خبری لقمه: ماهی یکی از این نوع غذاهای دریایی است که در اندازه ها و نژادها و طعم های مختلفی وجود دارد اما برای تهیه ان همیشه مشکلاتی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، غذاهای دریایی یکی از بهترین نوع غذاها هستند که به دلیل سالم و مقوی بودن، طرفداران بسیار زیادی در تمام دنیا دارد.

ماهی یکی از این نوع غذاهای دریایی است که در اندازه ها و نژادها و طعم های مختلفی وجود دارد اما یکی از مشکلاتی که همواره غذاهای دریایی از جمله ماهی ها با آن مواجه هستند، بوی زخم است و به همین دلیل است که از ادویه برای از بین بردن بوی نامطبوع ماهی و دیگر غذاهای دریایی استفاده می کنند.

اما سوال اینجاست که ادویه مخصوص انواع ماهی چیست و چطور باید استفاده شود؟

شیوه پخت ماهی نیز در طعم دار کردن و همچنین از بین بردن بوی آن موثر است؛ یکی از معمول و ساده ترین روش های پخت ماهی و میگو، سرخ کردن آنهاست. از این رو استفاده از ادویه مناسب برای طعم دار کردن ماهی بسیار حائز اهمیت است. ادویه ماهی سرخ کرده  اصلی ترین اقدام برای آماده کردن یک ماهی لذیذ و خوشمزه به حساب می آید.

ادویه رزماری و گشنیز و همچنین ادویه سیر و پیاز و نیز ادویه زنجبیل به عنوان بهترین طعم دهنده ها برای ماهی بشمار می روند.

برای طعم دار کردن ماهی در خانه می توانید تمام ادویه ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس ماهی شسته و تمیز شده را داخل این مواد به خوبی بغلتانید و در نهایت در روغن سرخ کنید. همچنین می توانید در صورت تمایل مقداری زعفران بر روی ماهی خود بزنید.

 

* نکته ای که وجود دارد این است که ماهی را نیم ساعت قبل از سرخ کردن باید با ادویه های مخصوص ترکیب کرده و در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید تا ماهی به خوبی با مواد ترکیب شده و عطر و طعم ادویه ها را به خود جذب کند.

 

ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده

پودر کاری یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری

پودر گشنیز و شوید یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

رزماری، ریحان و ترخون به میزان لازم

ترکیب تمامی موارد ذکر شده با هم می تواند عطر و طعمی دلنشین به غذاهای دریایی بدهد.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14565 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان بازدید: 1210 ساعت: 10:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
5 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 اعلام قیمت امروز میوه و تره‌بار و مرغ و انواع ماهی ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
9 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
10 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.