به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، غذاهای دریایی یکی از بهترین نوع غذاها هستند که به دلیل سالم و مقوی بودن، طرفداران بسیار زیادی در تمام دنیا دارد.
ماهی یکی از این نوع غذاهای دریایی است که در اندازه ها و نژادها و طعم های مختلفی وجود دارد اما یکی از مشکلاتی که همواره غذاهای دریایی از جمله ماهی ها با آن مواجه هستند، بوی زخم است و به همین دلیل است که از ادویه برای از بین بردن بوی نامطبوع ماهی و دیگر غذاهای دریایی استفاده می کنند.
اما سوال اینجاست که ادویه مخصوص انواع ماهی چیست و چطور باید استفاده شود؟
شیوه پخت ماهی نیز در طعم دار کردن و همچنین از بین بردن بوی آن موثر است؛ یکی از معمول و ساده ترین روش های پخت ماهی و میگو، سرخ کردن آنهاست. از این رو استفاده از ادویه مناسب برای طعم دار کردن ماهی بسیار حائز اهمیت است. ادویه ماهی سرخ کرده اصلی ترین اقدام برای آماده کردن یک ماهی لذیذ و خوشمزه به حساب می آید.
ادویه رزماری و گشنیز و همچنین ادویه سیر و پیاز و نیز ادویه زنجبیل به عنوان بهترین طعم دهنده ها برای ماهی بشمار می روند.
برای طعم دار کردن ماهی در خانه می توانید تمام ادویه ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس ماهی شسته و تمیز شده را داخل این مواد به خوبی بغلتانید و در نهایت در روغن سرخ کنید. همچنین می توانید در صورت تمایل مقداری زعفران بر روی ماهی خود بزنید.
* نکته ای که وجود دارد این است که ماهی را نیم ساعت قبل از سرخ کردن باید با ادویه های مخصوص ترکیب کرده و در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید تا ماهی به خوبی با مواد ترکیب شده و عطر و طعم ادویه ها را به خود جذب کند.
ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده
پودر کاری یک قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و قرمز یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری
پودر گشنیز و شوید یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
رزماری، ریحان و ترخون به میزان لازم
ترکیب تمامی موارد ذکر شده با هم می تواند عطر و طعمی دلنشین به غذاهای دریایی بدهد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست