مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.

به گزارش لقمه، مهدیه السادات حاجی میرزاده در گفت‌وگویی گفت: برخی از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن و روی بدون توجه به برنامه غذایی روزانه مادر، از ذخایر بدن او در شیر وارد می‌شوند اما برخی املاح مانند ید در شیر مادر ارتباط مستقیمی با تغذیه او دارد بنابراین توصیه می‌شود که مادران شیرده مانند دوران بارداری از نمک یددار تصفیه شده به مقدارکافی استفاده کنند.

وی ادامه داد: از نظرمکمل‌ها بهتر است مصرف قرص آهن تا 3 ماه بعد از زایمان ادامه یابد.

وی اظهار کرد: از نظر ویتامین‌ها، غذای مادر شیرده بایستی حاوی مقادیر کافی مواد مغذی باشد چرا که میزان ویتامین‌های شیر مادر انعکاسی از مقدار ویتامین مصرفی مادر است.

حاجی میرزاده تصریح کرد: مصرف غذاهای پرادویه و چاشنی دار یا سیر و مواد مشابه ممکن است روی طعم شیر اثر گذارد و سبب عدم تمایل شیرخوار به شیر خوردن شود.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: در برخی مادران ممکن است پس از فعالیت بدنی شدید و ورزش به علت ورود اسیدلاکتیک به شیر، طعم تلخ در شیر ایجاد کرده و شیرخوار از شیرخوردن امتناع ورزد. در این موقع لازم است مادر قبل از شیر دادن، سینه خود را بشوید و مقدار کمی از شیر خود را قبل از تغذیه شیرخوار بدوشد و دور بریزد.


نقل از :ایسنا

کد: 2090 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 4527 ساعت: 10:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2 بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
3 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
4 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
5 خاصیت نوشیدن شیر داغ قبل از خواب ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
6 جزئیات کاهش قیمت ۳ محصول لبنی اعلام شد ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
9 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
10 کاهش قدرت خرید مردم باعث رونق ماست بندی ها شده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
11 نامه انجمن صنایع لبنی به رئیس‌جمهور برای ابلاغ قیمت جدید لبنیات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
توصیه های طب سنتی در دوران بارداری بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی این دوران توجه شود.