اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار در ماه رمضان/ اجرای طرح ویژه نظارتی


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از اجرای طرح ویژه نظارتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در گفتگوی خبری تلویزیون گفت: این سازمان طرح ویژه نظارتی سازمان میادین میوه و تره بار را در ماه مبارک رمضان اجرا می‌کند. طبق روال هر سال در ایام ماه مبارک رمضان مصرف اقلام پروتئینی، خرما و شکر افزایش پیدا می‌کند.

 

وی در مورد ساعات کار و تعطیلی میادین بیان کرد: در ماه مبارک رمضان در روزهای عادی به غیر از جمعه‌ها دو بار میادین تره بار باز هستند؛ صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ و بعدازظهرها از ساعت ۱۵ تا ۱۹:۳۰ میادین باز هستند. در روز جمعه ساعت کاری میادین از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ به صورت یکسره است.

 

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران همچنین گفت: تمام اقلام مورد نیاز از جمله گوشت قرمز، مرغ، سبزیجات، میوه، هندوانه و سایر کالاهای تنظیم بازار با کیفیت و قیمت مناسب در میادین تره بار در اختیار شهروندان تهرانی قرار می‌گیرد. قیمت اقلام در میادین تره بار نسبت به سایر مغازه‌ها کمتر است، برای مثال قیمت انواع خرما بین ۳۰ تا ۴۰ درصد با بیرون اختلاف قیمت دارد.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14720 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين بازدید: 1650 ساعت: 12:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 شرط رایگان شدن برق چاه‌های کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
7 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
8 ادامه روند نزولی بورس / شاخص ۶۶۰۰ واحد افت کرد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
9 جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز ۱۴۰۰ شنبه ۱۹ تير
10 از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۹۹ چهارشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
املت در وضعیت قرمز + عکس پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.