رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: رسیدگی به شکایات مردم از بهداشت نانوایی ها، ظرف ۴۸ ساعت انجام می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، روز جمعه به همراه مدیران حوزه بهداشت از یک نانوایی سنتی در تهران بازدید کرد.
 
معاون وزیر بهداشت، با اشاره به سرانه مصرف ۱۲۰ کیلوگرمی آرد گندم در ایران، گفت: این سرانه تقریباً ۲ برابر متوسط جهانی است و از همین رو، توجه به سلامت نان و بهداشت نانوایی، از اهمیت زیادی برخوردار است.
 
فرشیدی، از نان به عنوان قوت غالب در کشور نام برد و افزود: یکی از نکات مهم در پخت نان، میزان استفاده از نمک است که با بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشارخون، ارتباط مستقیم دارد.
 
جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نیز با اشاره به فعالیت ۶ هزار بازرس بهداشتی در کشور، گفت: هر نانوایی به طور میانگین یکبار در ماه مورد بازرسی بهداشتی قرار می‌گیرد.
 
وی افزود: مردم می‌توانند برای اعلام شکایت خود از بهداشت نانوایی‌ها، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و مطمئن باشند ظرف ۴۸ ساعت، موضوع بررسی و رسیدگی می‌شود.
 
جندقی گفت: تمیز بودن محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی کسانی که در نانوایی کار می‌کنند و مواردی از این قبیل، می‌بایست مورد توجه مردم قرار بگیرد.
 
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین و نمک، دو موضوع مهم در پخت نان است که در بازرسی‌ها به آنها توجه و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15317 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد بازدید: 211 ساعت: 2:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
2 افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
3 اسنپ فود با شکایت چیلیوری جریمه شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۲ مهر
4 آغاز بازرسی‌های وزارت بهداشت از 15اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
5 آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
6 ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 ۶ علت مهم احساس گرسنگی بعد از خوردن غذا خوردن ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 بدون رژیم وزنتان را کاهش دهید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
9 معدوم سازی بیش از 1800کیلوگرم مواد غذایی فاسد در تیر ماه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
10 تاجران هندوانه می‌توانند از اماراتی‌ها شکایت کنند ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.