رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد؛
ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد که توزیع دارو بر اساس قانون فقط باید در داروخانه‌ها و زیر نظر مسئول فنی انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بهرام دارایی ظهر شنبه در نشست با انجمن‌های داروسازان و شرکت‌های داروسازی استان مرکزی اظهار کرد: پایه گذاری ارز ترجیحی را در سال ۹۷ موجب شد صنعت داروسازی به ورطه نابودی کشیده شود چرا که بازار رقابت و کیفیت در صنعت دارویی از بین رفت و این صنعت قدرت و توان خود را از دست داد.

 
وی با بیان اینکه صنعت داروسازی پیش از ورود ارز ترجیحی ۹۸ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کرد، گفت: سال گذشته ۲ میلیارد دلار ارز برای دارو اختصاص یافت در حالی که نیاز کشور چهار میلیارد دلار پیش بینی شده است.
 
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبود دارو چالش جهانی است به عنوان مثال کشور آلمان با کمبود ۲۵۰ قلم دارو از جمله داروهای خاص مواجه است و به طور کلی دارو یکی از گران‌ترین اقلام در دنیا به شمار می ورد و آمریکا یکی از محورهای اصلاحات خود را چانه زنی با شرکت‌های دارویی برای کاهش قیمت دارو قرار داده است.
 
دارایی ادامه داد: بیشترین مصرف سرم در طول تاریخ ایران مربوط به تابستان گذشته بود که برای جبران کمبودها، واردات انجام شد؛ دولت سیزدهم با تمام وجود و با آبرو به میدان آمده تا عقب ماندگی‌ها را در زمان کوتاهی رفع کند.
 
خرید، فروش و توزیع دارو در فضای مجازی ممنوع است
 
وی با اشاره به اینکه پوشش نسخه الکترونیکی از ۲۵ درصد اکنون به بیش از ۹۰ درصد رسیده است، گفت: توزیع دارو بر اساس قانون فقط باید در داروخانه‌ها و زیر نظر مسئول فنی انجام شود و خرید و فروش دارو در بستر فضای ممنوع و فعالیت اپلیکیشن اسنپ در این حوزه غیرقانونی و تخلف محرز است.
 
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای کمک به تأمین داروی بیماران سخت درمان، صندوقی ایجاد شده و تلاش می‌شود تا هزینه این بیماران به صفر برسد. علاوه بر این مجلس و دولت سال گذشته ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای درمان بیماران سخت درمان در نظر گرفتند و امیدواریم این میزان اعتبار سال آینده به ۲ برابر افزایش یابد.
 
وی با اشاره به اینکه مشکلی در تأمین فاکتور ۸ وجود ندارد، افزود: سال گذشته ۳۰ قلم دارو و امسال نیز ۳۰ قلم دیگر به فهرست بیمه‌ای اضافه شد تا مشکل بیماران برطرف شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14947 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر بازدید: 685 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
6 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
9 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
10 سامانه یکپارچه خودرو حذف شد/ فروش خودرو از ۸ مهر ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد