آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری


پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد لبنیات کم‌چرب، فیبر و چای سبز بهترین مکمل‌ها برای کاهش وزن هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایسنا نوشت: فیبرهای محلول مانند فیبرهای موجود در لوبیا، سبزیجات و میوه‌ها کاهش وزن را بهبود می‌بخشد و با کاهش اشتها چربی شکم را کاهش می‌دهد.

 
کافئین و فلاونوئیدهای موجود در چای سبز به سرعت بخشیدن متابولیسم و ‌پردازش سریعتر چربی کمک می‌کند.
 
ویتامین D و کلسیم در سطوح نسبتا بالایی در محصولات لبنی وجود دارد؛ سطوح پایین کلسیم اغلب با چاقی مرتبط است و ویتامین D نیز به جذب کلسیم کمک می‌کند.
 
نتایج این مقاله حاصل تحقیقاتی است که مطالعات متعددی را روی مکمل‌ها برای کاهش وزن مورد بررسی قرار داده است.
 
پروفسور ملیندا مانور، محقق این تحقیق، گفت: در حالی که مکمل‌ها به کاهش وزن می‌تواند کمک کند، با این حال ایجاد تغییرات در رژیم غذایی بسیار مهم است.
 
هیچ مکملی برای کاهش وزن بیشتر افراد، مگر اینکه رژیم غذایی خود را تغییر و ورزش روزانه انجام دهند، تاثیر زیادی نخواهد داشت.
 
داده‌ها نشان می‌دهد ورزش نه‌تنها برای کاهش وزن و حفظ توده عضلانی بلکه برای تنظیم وزن نیز بسیار مهم است.
 
پروفسور مانور ادامه داد: افزایش مصرف پروتئین نیز ممکن است همراه با این سه تغییر موثر باشد؛ افزودن فیبر، کلسیم، پروتئین و نوشیدن چای سبز می‌تواند به کاهش وزن کمک کند اما هیچکدام از این‌ها تاثیر زیادی نخواهد داشت مگر اینکه ورزش کنید و میوه و سبزیجات بخورید.
 
این تحقیق به بررسی انواع مکمل‌های کاهش وزن از جمله سرکوب‌کننده‌های اشتها و کافئین پرداخت اما تعداد کمی از آن موثر بود.  
 
پروفسور مانور گفت: آنچه مردم می‌خواهند کاهش وزن و حفظ یا افزایش توده بافت بدون چربی است.
 
هیچ مدرکی مبنی بر اینکه هیچ مکملی این کار را انجام دهد، وجود ندارد. همچنین برخی مکمل‌ها دارای عوارض جانبی ناخوشایند مانند نفخ تا مسائل بسیار جدی مانند سکته مغزی و مشکلات قلبی هستند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هلث

کد: 14968 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر بازدید: 1225 ساعت: 10:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
5 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
7 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 فروش دو محصول مکمل و کپسول لاغری ممنوع شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۹ شهريور
9 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
10 تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.