صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیانهای ایرانی
درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیانهای ایرانی
پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که توسط مکمل ایرانی درمان خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، پوکی استخوان یکی از مشکلات بسیار شایع در ایران به شمار میرود، طوریکه طبق آمار، ۴۲ درصد از مردم دچار پوکی استخوان هستند؛ از هر دو خانم یک نفر و از هر پنج آقا دونفر از این مشکل رنج میبرند و همین مساله نیز کیفیت زندگی آنها را کاهش میدهد. خبر خوبی نیست و به همین دلیل هم وقتی میشنویم متخصصان توانمند یک شرکت دانش بنیان توانستهاند بعد از ۱۵ سال تحقیق و تلاش، «هیدروکسی آپاتیت» ماده اولیه یک مکمل دارویی برای پیشگیری و حتی درمان پوکی استخوان را تولید کنند، حسابی خوشحال میشویم.
«علی بخشی»؛ مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد مزایای این دارو گفته است: «هیدروکسی آپاتیت دارای arc ماده اولیه دارویی و همچنین ماده اولیه مکمل خوراکی از سازمان غذا و دارو بوده و به تولید انبوه نیز رسیده است. از مزایای این دارو میتوان به مواردی همچون تامین همزمان منیزیم، کلسیم و فسفات برای استخوانسازی و افزایش دانسیته استخوانی، کمک به استحکام بخشی موثر استخوان و دندانها به ویژه در کودکان و نوجوانان، پیشگیری و تسریع درمان پوکی استخوان، جذب ۱۰۰ درصدی وعدم رسوب در کلیه به ویژه در افرادی که مشکل رسوب کلسیم در کلیه دارند، هضم راحت در زمان کوتاه ۲ الی ۳ دقیقه و جذب ۳۰ دقیقهای اشاره کرد.»
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
15408
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
بازدید:
1034
ساعت:
5:14 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3
وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
5
قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟
۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
6
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11
ادویهای معطر با فواید بیپایان/خواص هل و طریقه مصرف آن
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...
بهترین روش شستوشوی سبزیجات ایرانی
همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید ذهنی قوی داشته باش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شخصیت شناسی با بستنی
لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگیهای شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
غذاهای ضد پیری
برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا(1)
با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در مییابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آنها را میشناسیم، اشاره نمودهاند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آنها در سالیان دور است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است