سخنگوی بانک مرکزی خبر داد:
انجام روزانه ۴۰۰ میلیون تراکنش بانکی در شاپرک


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی بانک مرکزی از افزایش ۱۵ درصدی تراکنش‌های بانکی در شاپرک در سال جاری خبر داد و اعلام کرد: روزانه بیش از ۴۰۰ میلیون تراکنش بانکی انجام می‌شود و در ۹ ماه سال جاری ۶۹ میلیارد تراکنش بانکی در شاپرک ثبت شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «مصطفی قمری وفا» در صفحه توییتر خود با اعلام اینکه روزانه بیش از ۴۰۰ میلیون تراکنش بانکی انجام می‌شود، آمار تراکنش‌های بانکی در شاپرک را منتشر کرد.
 
وی افزود: آمار تراکنش‌های بانکی در شاپرک در ۹ماهه اول سال گذشته ۵۸ میلیارد تراکنش بود و طی ۹ماهه اول امسال به ۶۹ میلیارد تراکنش رسیده که حدود ۱۵ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه پارسال را نشان می‌دهد.
 
 
سخنگوی بانک مرکزی ادامه داد: سالانه حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان فقط در سامانه‌های بین‌بانکی جابه‌جا می‌شود و اگر سامانه‌های درون بانکی را نیز اضافه کنیم این عدد افزایش پیدا می‌کند.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 15082 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي بازدید: 812 ساعت: 1:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان میوه‌ها و سبزیجات تازه و خشک‌شده، آب‌میوه‌های طبیعی، آجیل‌ها و تخمه‌ها، ساندویچ‌های خانگی، شیر و ... از جمله میان‌وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان است.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.