در دیدار دو وزیر مورد تاکید واقع شد؛
دیپلماسی کشاورزی دولت برای گشایش دروازه‌ آفریقا


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با همتای زیمبابوه‌ای خود با اعلام اصول سیاست خارجی دولت مبنی بر تعامل سازنده با تمام کشورهای جهان، گسترش همکاری‌ها را با کشور دوست زیمبابوه مورد تاکید قرار داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با همتای زیمبابوه‌ای خود با اعلام اصول سیاست خارجی دولت مبنی بر تعامل سازنده با تمام کشورهای جهان، گسترش همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با کشور دوست، زیمبابوه را مورد تاکید رئیس جمهور ایران و حائز اهمیت برای کشاورزی دولت سیزدهم عنوان کرد.

 
وزرای کشاورزی ایران و زیمبابوه امروز در تهران پای میز مذاکره نشستند، کشت قراردادی، دانش فنی، انتقال تکنولوژی، تهاتر ظرفیت‌های تولیدی دو کشور، مکانیزاسیون کشاورزی، سموم، کود، تولید و پرورش آبزیان در قفس از جمله مسائلی بود که مورد بحث و تبادل نظر طرفین در این نشست قرار گرفت.
 
وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: با وجود روابط سیاسی بسیار خوب بین دو کشور، حجم روابط اقتصادی با ظرفیت‌های موجود دو طرف و تاریخ روابط سیاسی آنان هم‌خوانی ندارد و ایران آمادگی خود را برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری اعلام می‌کند.
 
سیدجواد ساداتی‌نژاد با اشاره به توانمندی ایران در تولید کود اوره و در مقابل نیاز ۱۰۰ میلیون دلاری زیمبابوه به این ماده گفت: یکی از زمینه‌ها می‌تواند تهاتر اوره ایران با شکر زیمبابوه باشد.
 
وی دانش فنی و تکنولوژی کشاورزی ایران را غنی دانست و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی ظرفیت‌های بسیار خوب در تولید واکسن و داروهای دامی دارند، تولید و صادرات مکانیزاسیون کشاورزی از جمله ادوات، دنباله‌بند، تجهیزات آبیاری و تکنولوژی تولید انواع محصولات کشاورزی از دیگر بخش‌ها برای همکاری است.
ساداتی‌نژاد افزود: مؤسسه تحقیقاتی معظمی در ساختار کشاورزی ایران (تات) با ۲ هزار متخصص کشاورزی و ۸ هزار محقق مشغول به کار است که قادر است در زمینه تولید دانش و فناوری و آموزش و تحقیقات، خدمات جامع ارائه دهد.
 
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به جغرافیای ایران گفت: ۳۰۰ میلیون نفر با نیازهای متنوع غذایی در پیرامون ایران زندگی می‌کنند و زیمبابوه برای عرضه محصولات کشاورزی می‌تواند از این پهنه راهبردی به عنوان هاب منطقه‌ای استفاده کند.
 
وی به نیاز ۲۸ میلیون دلاری زیمبابوه به شیر خشک صنعتی اشاره کرد و افزود: ایران از تولیدکنندگان و صادرکنندگان عمده این محصول است و تهران برای تأمین نیاز هراره اعلام آمادگی می‌کند. البته در کنار آن با شرکت‌های بزرگ صنایع غذایی ایران می‌توانیم نیاز ۳۰۰ هزار تنی زیمبابوه را به انواع ماکارونی و سایر اقلام غذایی تأمین کنیم.
در ادامه این نشست، "انکسیوس جونگو ماسوکا" وزیر شیلات، آب، اقلیم و توسعه روستایی جمهوری زیمبابوه با تشکر از میهمان‌نوازی ایران، سلام گرم رئیس‌جمهور کشورش را به همتای ایرانی‌اش ابلاغ کرد و با اشاره به تفاهمات قبلی خواستار بروزرسانی مفاد مورد توافق شد.
 
وی با اعلام نیاز کشورش به ۲۰ هزار تراکتور تاکید کرد: مکانیزاسیون کشاورزی و شیلات از نیازهای کشاورزی زیمبابوه است، کود کشاورزی و سموم هم دیگر نیازهای کشاورزی زیمبابوه را شامل می‌شود.
گفتنی است؛ در این دیدار کارشناسان دو طرف دیدگاه‌های فنی خود را در خصوص موارد مورد بحث ارائه کردند.

 

 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15117 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن بازدید: 419 ساعت: 7:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.