پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز طرح سلامت نوروزی، گفت: 136 هزار و 700 مورد بازرسی در بازه زمانی 24 تا 26 اسفند توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام این خبر بیان کرد: در بازرسی‌های سه روز اول طرح سلامت نوروزی، ۶۱۲ مورد مرکز متخلف پلمپ و دو هزار و ۵۳۱ مرکز نیز به مراجع قضائی معرفی شده اند. همچنین ۱۳۷ هزار و ۵۲۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، معدوم شده است.

 
وی گفت: در این بازه زمانی دو هزار و ۵۶ مرکز اقامتی و سه هزار و ۸۱۶ مرکز بین راهی، بازرسی شده اند و ۵۹ هزار و ۷۹۳ مورد کلرسنجی منابع آب و ۷۷ هزار و ۶۸۴ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز انجام شده است.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15153 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 1299 ساعت: 10:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
2 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
4 واقعیت های خواندنی "کی اف سی " پلمپ شده در تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ آبان
5 پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
6 آب معدنی دماوند پاسخگوی تخلف خود در دستگاه قضایی باشد ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
7 پلمپ رستوران سروکننده گوشت انسان ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 افزایش تولید خمیر مرغ در واحدهای زیرزمینی ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
10 دندانپزشک قلابی دستگیر شد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
گیاهان خطرناک برای زنان باردار یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.