پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز طرح سلامت نوروزی، گفت: 136 هزار و 700 مورد بازرسی در بازه زمانی 24 تا 26 اسفند توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام این خبر بیان کرد: در بازرسی‌های سه روز اول طرح سلامت نوروزی، ۶۱۲ مورد مرکز متخلف پلمپ و دو هزار و ۵۳۱ مرکز نیز به مراجع قضائی معرفی شده اند. همچنین ۱۳۷ هزار و ۵۲۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، معدوم شده است.

 
وی گفت: در این بازه زمانی دو هزار و ۵۶ مرکز اقامتی و سه هزار و ۸۱۶ مرکز بین راهی، بازرسی شده اند و ۵۹ هزار و ۷۹۳ مورد کلرسنجی منابع آب و ۷۷ هزار و ۶۸۴ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز انجام شده است.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15153 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 1289 ساعت: 10:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
2 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
4 واقعیت های خواندنی "کی اف سی " پلمپ شده در تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ آبان
5 پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
6 آب معدنی دماوند پاسخگوی تخلف خود در دستگاه قضایی باشد ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
7 پلمپ رستوران سروکننده گوشت انسان ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 افزایش تولید خمیر مرغ در واحدهای زیرزمینی ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
10 دندانپزشک قلابی دستگیر شد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
7 بیماری ناشی از آب آلوده را بشناسید برای رفع آلودگی آب در منزل می توانید ابتدا آن را بجوشانید و سپس مصرف کنید.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟