پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز طرح سلامت نوروزی، گفت: 136 هزار و 700 مورد بازرسی در بازه زمانی 24 تا 26 اسفند توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام این خبر بیان کرد: در بازرسی‌های سه روز اول طرح سلامت نوروزی، ۶۱۲ مورد مرکز متخلف پلمپ و دو هزار و ۵۳۱ مرکز نیز به مراجع قضائی معرفی شده اند. همچنین ۱۳۷ هزار و ۵۲۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، معدوم شده است.

 
وی گفت: در این بازه زمانی دو هزار و ۵۶ مرکز اقامتی و سه هزار و ۸۱۶ مرکز بین راهی، بازرسی شده اند و ۵۹ هزار و ۷۹۳ مورد کلرسنجی منابع آب و ۷۷ هزار و ۶۸۴ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز انجام شده است.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15153 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 545 ساعت: 10:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
2 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 ظاهر بهداشتی رستوران معروف رنگ باخت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
4 واقعیت های خواندنی "کی اف سی " پلمپ شده در تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ آبان
5 پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
6 آب معدنی دماوند پاسخگوی تخلف خود در دستگاه قضایی باشد ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
7 پلمپ رستوران سروکننده گوشت انسان ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 افزایش تولید خمیر مرغ در واحدهای زیرزمینی ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
10 دندانپزشک قلابی دستگیر شد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
طبیعی‌ چاق شوید همیشه در مقابل افرادی‌که تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر می‌کنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاق‌تر شوند.