افزایش تولید گندم و خرید تضمینی آن در ۵ استان کشور


پایگاه خبری لقمه: آمار تولید گندم براساس میزان سطح زیر کشت و پیش‌بینی رشد تولید گندم در ۵ استان، حاکی از افزایش ۵۶ درصدی خرید تضمینی این محصول است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، آمار تولید گندم براساس میزان سطح زیر کشت و پیش‌بینی رشد تولید گندم در استان‌های زنجان، مازندران، چهارمحال و بختیاری، یزد و خراسان جنوبی، حاکی از برآورد افزایش ۵۶ درصدی میزان خرید تضمینی گندم در استان‌های مورد بررسی است.

 
روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ) اعلام کرد: میزان رشد خرید گندم در استان زنجان با وجود کاهش ۴ درصدی اراضی زیر کشت گندم، احتمالاً ۶۵ درصد است که از ۲۱۲ هزار تُن در سال گذشته زراعی به ۳۵۰ هزار تُن در سال جاری زراعی افزایش یابد.
 
در استان مازندران، سطح زیر کشت گندم ۷/۵ درصد افزایش داشته و برآورد می‌شود، شاهد رشد ۲۰ درصدی خرید گندم و افزایش آن از ۸۳ هزار و ۵۰۰ تُن در سال ۱۴۰۱ به ۱۰۰ هزار تُن در سال ۱۴۰۲ باشیم.
 
در استان چهارمحال و بختیاری نیز با وجود تنها یک درصد افزایش در سطح زمین‌های زیر کشت گندم، رشد ۶۵ درصدی در خرید گندم مورد انتظار است که به این ترتیب، از ۲۶ هزار تُن گندم خریداری شده در سال گذشته زراعی، به ۴۳ هزار تُن در سال جاری زراعی افزایش می‌یابد.
 
در استان یزد، در شرایطی که سطح زیر کشت گندم ۳۲ درصد افزایش داشته است، اما با توجه تدابیر و تمهیدات اندیشیده شده، برآوردها نشان دهنده رشد ۹۵ درصدی خرید گندم و افزایش آن از ۱۵ هزار و ۴۰۰ تن در سال ۱۴۰۱ به ۳۰ هزار تُن در سال ۱۴۰۲ است.
 
در استان خراسان جنوبی هم با وجود ثابت ماندن اراضی زیر کشت گندم، پیش‌بینی می‌شود با رشد ۷۵ درصدی خرید گندم، میزان خرید این محصول راهبردی، از ۱۲ هزار تُن در سال گذشته به ۲۱ هزار تُن در سال جاری افزایش یابد.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15184 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت بازدید: 593 ساعت: 6:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
8 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
9 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
غذاهای پرخاصیت و ضد پیری را بشناسید تلاش کنید چربی اشباع شده بیش از 7 درصد کالری دریافتی شما را تشکیل ندهد. غذاهای پر خاصیت مانند شکلات تلخ را فراموش نکنید.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.