گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه


پایگاه خبری لقمه: ایران و جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برای گسترش همکاری‌های گردشگری به توافق رسیدند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری ایران و سرگی ایوانوف، رئیس کمیته گردشگری جمهوری تاتارستان در دیدار با یکدیگر توافق کردند به منظور توسعه روابط گردشگری، هیأت‌هایی از شرکت‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاتارستان روسیه را برای آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری دو طرف تبادل کنند.

 
اقدامات صورت‌گرفته برای تسهیل روادید برای اتباع دو کشور و برقراری پرواز مستقیم بین تهران و کازان (مرکز جمهوری تاتارستان)، برگزاری نشست‌های B2B، برپایی تورهای آشناسازی ویژه اصحاب رسانه و چهره‌های تاثیرگذار  از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این دیدار بود.
 
در این نشست که با حضور جمعی از مدیران شرکت‌های گردشگری جمهوری تاتارستان برگزار شد، جاذبه‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف معرفی شد که با استقبال شرکت‌های گردشگری تاتارستان روبه‌رو شد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 15206 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 1010 ساعت: 2:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
8 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
10 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
11 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟ افرادی که در آستانه میانسالی با بالارفتن سن دچار اضافه وزن و چاقی می شوند نیز می توانند از چای سبز برای پیشگیری از این بحران کمک بگیرند.