گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه


پایگاه خبری لقمه: ایران و جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برای گسترش همکاری‌های گردشگری به توافق رسیدند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری ایران و سرگی ایوانوف، رئیس کمیته گردشگری جمهوری تاتارستان در دیدار با یکدیگر توافق کردند به منظور توسعه روابط گردشگری، هیأت‌هایی از شرکت‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاتارستان روسیه را برای آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری دو طرف تبادل کنند.

 
اقدامات صورت‌گرفته برای تسهیل روادید برای اتباع دو کشور و برقراری پرواز مستقیم بین تهران و کازان (مرکز جمهوری تاتارستان)، برگزاری نشست‌های B2B، برپایی تورهای آشناسازی ویژه اصحاب رسانه و چهره‌های تاثیرگذار  از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو در این دیدار بود.
 
در این نشست که با حضور جمعی از مدیران شرکت‌های گردشگری جمهوری تاتارستان برگزار شد، جاذبه‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف معرفی شد که با استقبال شرکت‌های گردشگری تاتارستان روبه‌رو شد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 15206 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 316 ساعت: 2:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 دلایل ادغام برنامه های توسعه گردشگری و شهر سالم در کشورهای پیشرو ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 نشست مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی با موضوع یلدای جهانی برگزار شد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت