صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
موادغذایی در چین ارزان شد
موادغذایی در چین ارزان شد
پایگاه خبری لقمه: قیمتهای مصرفکننده چین و قیمتهای کارخانه در ماه سپتامبر اندکی سریعتر از انتظار، کاهش یافت و هر دوی این شاخصها فشارهای ضد تورمی مکرر را در دومین اقتصاد بزرگ جهان نشان میدادند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، دادههای اداره ملی آمار چین نشان داد که شاخص قیمت مصرف کننده در ماه سپتامبر نسبت به سال گذشته بدون تغییر بوده است و پیش بینی افزایش ۰.۲ درصدی در نظرسنجی رویترز را از دست داده است. شاخص قیمت مصرف کننده در ماه اگوست ۰.۱ درصد افزایش یافت.
شاخص قیمت تولیدکننده نسبت به سال گذشته ۲.۵ درصد کاهش یافت که دوازدهمین ماه متوالی در محدوده منفی بود، اگرچه سرعت کاهش نسبت به اگوست کاهش یافت. اقتصاددانان کاهش ۲.۴ درصدی را در ماه سپتامبر پیشبینی کرده بودند.
قیمت موادغذایی نسبت به سال گذشته ۳.۲ درصد کاهش یافت که کاهش ۱.۵ درصدی نسبت به ماه اگوست را افزایش داد و شاخص قیمت مصرف کننده را پایین آورد.
در حالی که نشانههایی مبنی بر ثبات اقتصاد چین در حال ظهور است، نگرانیها در مورد پایداری بهبود همچنان ادامه دارد. صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد خود را برای چین در سال جاری و سال آینده به دلیل بحران املاک و تقاضای خارجی ضعیف کاهش داد.
بر اساس گزارش رویترز، چین در ماههای اخیر مجموعهای از اقدامات سیاستی را برای احیای اقتصاد در حال سقوط پس از کاهش سرعت بهبود پس از همهگیری به کار گرفته است.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
15374
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
بازدید:
1011
ساعت:
3:39 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
باید و نبایدهای غذاهای کنسروی
به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...
روش صحیح مصرف گوشت
اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...
راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون
پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟
ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
تولید دانههای روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است
پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانههای روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانههای روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
قرصهای لاغری واقعا معجزه میكنند؟
این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است، بعضی از افراد ترجیح میدهند به جای تلاش برای بهتر زندگیكردن و از راههای منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده میكنند اما برای سود بیشتر آنها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است