مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان:
قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در ایرانشهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، موسی عباس زاده محمودی گفت: پرونده خرید و فروش ۱۶ هزار و ۳۵۶ کیلوگرم روغن خوراکی به ارزش چهار میلیارد و ۹۰۶ میلون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ایرانشهر بررسی شد.
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: شعبه با توجه به بررسی مستندات قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
 

محمودی خاطر نشان کرد: اداره جهاد کشاورزی ایرانشهر این گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15391 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان بازدید: 836 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
7 تشکیل پرونده قاچاق برای ۴۳۰ واحد صنفی متخلف ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
8 تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
9 اصلاح یارانه نان و کالاهای اساسی تصمیم جسورانه دولت است ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 اصلاح قیمت آرد برای جلوگیری از قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.