مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان:
قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در ایرانشهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، موسی عباس زاده محمودی گفت: پرونده خرید و فروش ۱۶ هزار و ۳۵۶ کیلوگرم روغن خوراکی به ارزش چهار میلیارد و ۹۰۶ میلون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ایرانشهر بررسی شد.
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: شعبه با توجه به بررسی مستندات قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
 

محمودی خاطر نشان کرد: اداره جهاد کشاورزی ایرانشهر این گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15391 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان بازدید: 838 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
7 تشکیل پرونده قاچاق برای ۴۳۰ واحد صنفی متخلف ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
8 تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
9 اصلاح یارانه نان و کالاهای اساسی تصمیم جسورانه دولت است ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 اصلاح قیمت آرد برای جلوگیری از قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
گیاهان انرژی زا را بشناسید گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.