متخصص زنان و زایمان عنوان کرد؛
رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین


پایگاه خبری لقمه: متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که چاقی از عوامل مهم در دیابت بارداری است. بنابراین بانوان می‌بایست قبل و حینِ دوران بارداری، وزن خود را کنترل کنند تا دچار افزایش وزن نشوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مریم کاشانیان متخصص زنان و زایمان در برنامه رادیوسلامت با بیان اینکه دیابت بارداری دیابتی است که در زمان بارداری ظاهر می‌شود، گفت: البته دیابت بارداری پس از پایان دوران بارداری تمام می‌شود؛ لیکن در سال‌های آتی، امکان دارد در بسیاری از بانوان، به عنوان دیابتِ نوع دو بروز کند.

 
وی با تاکید بر اینکه قبل از بارداری فرد دیابت ندارد، افزود: در دوران بارداری تقریباً قندخون افزایش پیدا می‌کند ولی به رغم اینکه هورمون‌ها باعث افزایش قندخون در بعضی افراد می‌شود. بانوانی که لوزالمعده سالم و پانکراس سالمی داشته باشند، قند خونشان تنظیم می‌شود و کاهش پیدا می‌کند. اگر فردی زمینه دیابت را داشته باشد، در نیمه دوم حاملگی یعنی از هفته بیستم به بعد، دیابت ظاهرمی شود، از این رو می‌بایست آزمایش دیابت بارداری انجام دهند.
 
کاشانیان با بیان اینکه تست غربالگری در سه مرحله انجام می‌شود، افزود: برای بعضی از بانوان از قبیل افرادی که در آزمایش‌های قبل از بارداری، افزایش قندخون داشتند، افراد چاق، افرادی که در اقوام و خویشاوندان دیابت نوع دوم دارند، افراد مسن، و افرادی که کورتون مصرف می‌کنند، تست غربالگری زودتر از هفته بیست و چهارم انجام می‌شود.
 
این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه دیابت بارداری مشکلات جدی ایجاد نمی‌کند و بیشترین مسئله در افزایش وزن جنین و احتمال بالای سزارین است، خاطرنشان کرد: برای درمان دیابت بارداری، تنها راه حل رژیم غذایی است؛ چرا که ٧٥ درصد از این نوع دیابت با رژیم غذایی درمان و کنترل می‌شود؛ اما مابقی آن، با انسولین و داروهای (خوراکی) ضد دیابت قابل کنترل هستند.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15393 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان بازدید: 1072 ساعت: 3:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
2 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
3 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
4 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
5 رابطه تغذیه با طول عمر از زبان متخصص تغذیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
6 رابطه خواب با رژیم غذایی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
7 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
8 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
9 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
10 چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  آبمیوه‌های خیابانی باعث مسمومیت کودکان می‌شوند رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.