متخصص زنان و زایمان عنوان کرد؛
رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین


پایگاه خبری لقمه: متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که چاقی از عوامل مهم در دیابت بارداری است. بنابراین بانوان می‌بایست قبل و حینِ دوران بارداری، وزن خود را کنترل کنند تا دچار افزایش وزن نشوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مریم کاشانیان متخصص زنان و زایمان در برنامه رادیوسلامت با بیان اینکه دیابت بارداری دیابتی است که در زمان بارداری ظاهر می‌شود، گفت: البته دیابت بارداری پس از پایان دوران بارداری تمام می‌شود؛ لیکن در سال‌های آتی، امکان دارد در بسیاری از بانوان، به عنوان دیابتِ نوع دو بروز کند.

 
وی با تاکید بر اینکه قبل از بارداری فرد دیابت ندارد، افزود: در دوران بارداری تقریباً قندخون افزایش پیدا می‌کند ولی به رغم اینکه هورمون‌ها باعث افزایش قندخون در بعضی افراد می‌شود. بانوانی که لوزالمعده سالم و پانکراس سالمی داشته باشند، قند خونشان تنظیم می‌شود و کاهش پیدا می‌کند. اگر فردی زمینه دیابت را داشته باشد، در نیمه دوم حاملگی یعنی از هفته بیستم به بعد، دیابت ظاهرمی شود، از این رو می‌بایست آزمایش دیابت بارداری انجام دهند.
 
کاشانیان با بیان اینکه تست غربالگری در سه مرحله انجام می‌شود، افزود: برای بعضی از بانوان از قبیل افرادی که در آزمایش‌های قبل از بارداری، افزایش قندخون داشتند، افراد چاق، افرادی که در اقوام و خویشاوندان دیابت نوع دوم دارند، افراد مسن، و افرادی که کورتون مصرف می‌کنند، تست غربالگری زودتر از هفته بیست و چهارم انجام می‌شود.
 
این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه دیابت بارداری مشکلات جدی ایجاد نمی‌کند و بیشترین مسئله در افزایش وزن جنین و احتمال بالای سزارین است، خاطرنشان کرد: برای درمان دیابت بارداری، تنها راه حل رژیم غذایی است؛ چرا که ٧٥ درصد از این نوع دیابت با رژیم غذایی درمان و کنترل می‌شود؛ اما مابقی آن، با انسولین و داروهای (خوراکی) ضد دیابت قابل کنترل هستند.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15393 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان بازدید: 500 ساعت: 3:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
2 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
3 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
4 رابطه تغذیه با طول عمر از زبان متخصص تغذیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
5 رابطه خواب با رژیم غذایی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
6 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
7 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
8 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
9 چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
10 سازمان ملی استانداردبه اظهارات نماینده مجلس درباره ذرت آلوده پاسخ داد ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.