غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی


اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.

به گزارش لقمه، در این مطلب به برخی از این نوع غذاها اشاره می کنیم. این غذاها برای افرادی که رژیم غذایی دارند مفید است.

سیب زمینی کباب شده: اگر چه سیب زمینی دارای نشاسته است اما مهارکننده گرسنگی است طی بررسی که روی ۳۸ نوع غذا از نظر ایجاد سیری انجام شده است از جمله برنج قهوه ای و نان سبوس دار، داوطلبان سیب زمینی را در بالاترین رده قرار دادند زیرا احساس سیری بیشتری به فرد می دهد و تا ۲ ساعت هم او را سیر نگه می دارد. اگر چه به علت بالا بودن کربوهیدرات ، مردم از مصرف سیب زمینی خودداری می کنند اما نباید اهمیت مصرف سیب زمینی کباب شده یا آب پز شده را که سرشار از ویتامین ، فیبر و موادمغذی است فراموش کرد. با مصرف آن، به بدن انرژی می رسد و سیری طولانی تری ایجاد می شود. برای به دست آوردن فیبر بیشتر و در نتیجه آن احساس سیری بیشتر، بهتر است که سیب زمینی را با پوست مصرف کنید.

سوپ لوبیا: سوپ حاوی میزان بالایی از آب است و این یعنی که با کمترین کالری شکم سیر می شود. سوپ سرشار از فیبر و نشاسته است. این نوع کربوهیدرات مفید است و قند را در جریان خون به کندی رها می کند تا احساس سیری ماندگارتر باشد. اگر طرفدار سوپ یا خوراک لوبیا نیستید مقداری از آن را به سالاد خود اضافه کنید.

تخم مرغ: نتیجه بررسی محققان نشان داد، افرادی که برای صبحانه تخم مرغ مصرف می کنند در طول روز ۳۳۰ کالری کمتر مصرف می کنند. تخم مرغ حاوی هر ۹ اسید آمینه لازم است که بدن قادر به تولید آن نیست. این اسید آمینه ها، هورمون ها را در معده رها می کند که اشتها را کاهش می دهد. هرگز، زرده تخم مرغ را دور نیندازید زیرا نیمی از پروتئین های تخم مرغ در آن است.

ماست چکیده: محققان دانشگاه هاروارد آمریکا، به مدت ۲۰ سال عادت غذایی ۱۲۰ هزار نفر را بررسی کردند و دریافتند که یکی از بهترین غذاها برای کم کردن وزن، ماست چکیده است. در این مدت افرادی که ماست بیشتری مصرف می کردند، کاهش وزن بیشتری داشتند. مصرف پروتئین ها و لبنیات سیری را افزایش می دهد،میزان مصرف غذا را پایین می آورد و جریان خون را ثابت نگه می دارد. ماست چکیده که فاقد آب است نسبت به ماست معمولی پروتئین بیشتری دارد.

سیب درختی: سیب یکی از میوه هایی است که حاوی پکتین است وبه طور طبیعی روند هضم را کند می کند و باعث احساس سیری می شود. در واقع افرادی که سیب می خورند احساس سیری بیشتری می کنند و کمتر غذا می خورند. انتقال پیام سیری به مغز زمان بر است. از این رو می توان میوه های سیرکننده که باعث کاهش وزن نیز می شود بیشتر مصرف کرد.

ذرت بو داده: هر ۳ پیمانه ذرت بو داده حاوی ۹۰ کالری است در حالی که یک چهارم پیمانه چیپس حاوی همان مقدار کالری است.

انجیر: این میوه شیرین سرشار از فیبر است که روند رها شدن قند در خون را کند می کند.

جو دوسر:جو دوسر که سرشار از فیبر است می تواند مانند اسفنج مایعات را به خود جذب کند. هنگامی که آن را با آب یا شیر کم چرب، آماده کنید، جودوسر غلیظ تر می شود و دیرتر از سیستم گوارشی عبور می کند این یعنی برای مدت طولانی تر احساس سیری می کنید.


بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خراسان

کد: 5868 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2031 ساعت: 11:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مرغ سوخاری با پوشش کرن فلکس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
2 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
3 مصرف7 موادغذایی برای مفابله با استرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
4 با تغذیه سالم از کمای غذایی دوری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
5 گشایش دفتر غذای حلال ایران در شهرهای ارمنستان برسی شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
6 سازمان غذا و دارو: کنسروها مواد نگهدارنده ندارند ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
7 با چه غذایی میتوان ریسک آلرژِی غذایی نوزادان را کاهش داد ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
8 میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
9 خورش آلو هویج ‌غذای پیشنهادی مشهدی‌ها ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
10 باحذف گوشت از منو غذایی چه اتفاقی در بدنمان می افتد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
11 تاثیر زنجبیل بر تهوع و استفراغ بارداری ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.

حامیان