صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان


پایگاه خبری لقمه: امیدواریم که با مدیریت صحیح متولیان امر، صادرات به شکل معکوس عمل نکرده و به سبب کمبود یا گرانی جنس صادرشده، مردم را در تامین مایحتاجشان به سختی نیندازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شهیاد آبنار مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی وزارت جهادکشاورزی گفته؛ «در ۶ ماهه اول امسال ۳ میلیون و ۵۱۰ هزار تن محصولات کشاورزی صادر شده و از این طریق ۱۲۱ هزار میلیارد تومان ارز وارد کشور شده است.»

وقتی حرف از صادرات به میان می‌آید، در نگاه اول، موضوع ارزآوری آن خودنمایی می‌کند که قطعا می‌تواند نقش مهمی در بهبود اوضاع اقتصادی کشور و معیشت مردم داشته باشد اما با این حال، همه چیز به ارزآوری ختم نمی‌شود و درحقیقت، صادرات محصولات مختلف، نشان از خودکفایی و توانمندی ایران در زمینه تولید و اشتغال‌زایی شمار بیشتری از مردم دارد که همه این‌ها می‌تواند دستاوردهای یک صادرات موفق باشد. 
 
خوشبختانه کشور ما در تولید بسیاری از محصولات و کالاها، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و این نیز مایه خوشحالی است. البته امیدواریم که با مدیریت صحیح متولیان امر، صادرات به شکل معکوس عمل نکرده و به سبب کمبود یا گرانی جنس صادرشده، مردم را در تامین مایحتاجشان به سختی نیندازد و همچنین بتواند علاوه بر سودی که به جیب صادرکننده‌ها روانه می‌کند، به شکل محسوس نیز در بهبود معیشت مردم تاثیر گذار باشد. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 15407 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 959 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن کلزا یا آفتابگردان؛ کدام روغن برای سلامت قلب انتخاب بهتری است؟ پایگاه خبری لقمه: روغن‌های گیاهی بخش مهمی از رژیم ...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
عسل، مانع ریزش مو عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.
توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) پایگاه خبری لقمه: تفریح و سرگرمی‌های لذت‌بخش شما را در اداره زندگی یاری می‌کند و به کمک آن بهتر به امور دینی خویش موفق خواهید شد.