صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
راه مقابله با کم حافظهگی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی
راه مقابله با کم حافظهگی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی
پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش حافظه، گیاهی معجزهآور وجود دارد که امتحان خودش را بهخوبی پس داده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مریم گلی ازجمله گیاهان دارویی است که سرشار از ویتامین و مواد معدنی بوده و دم کرده آن میتواند اثرات بسیار مفیدی بر بدن ایجاد کند.
این گیاه معجزهگر مسائل روحی را بالانس، حافظه را تأمین و تفکر خوشایند در انسان ایجاد میکند.
اینکه گاهی افکار به سمت منفی میروند، احتمالا یک ماده سمی در بدن زیاد شده و سودا در مغز بالا رفته است، گیاه مریم گلی، تفکر خوشایند ایجاد کرده، حافظه را زیاد و قند خون را پایین میآورد، خواب را تنظیم و خطر بروز تشنج را هم کم میکند.
برای درست کردن دمنوش مریمگلی یک قاشق غذاخوری گیاه مریم گلی را در یک لیوان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کرده، بعد از صاف کردن میل کنید و از اثرات مفید آن بهرهمند شوید.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
15417
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
بازدید:
712
ساعت:
2:53 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
2
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3
خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4
مشاور رسانهای سازمان نظام مهندسی کشاورزی منصوب شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد
5
رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دستپخت های خودمانی»
۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين
6
7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن
۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
7
ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
8
خوردنیهای مفید برای کبد چرب
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
9
دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10
خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟!
۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟
در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...
دانهها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند
نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربیهای مفید بو...
کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنیها
خانوادهها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
کنترل تغذیه نوجوانان
نوجوانی دوره رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده میشود حتی تغذیه.
کارخانههای مواد غذایی هر روز محصولات شیرینتری را روانه بازار میکنند/ شکر سم سفید
بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعدهها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی میتواند زمینهساز بسیاری از بیماریها از جمله دیابت، چاقی و حتی سرطان باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است