رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دست‌پخت های خودمانی»


پژمان بازغی و مهران رجبی، مریم سعادت و کمندامیرسلیمانی به مرحله نیمه نهایی مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» راه پیدا کردند.

به گزارش لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه دو، مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» از امشب وارد مرحله نیمه نهایی می شود.

در بخش نخست این مرحله از مسابقه «دست پختهای خودمانی» که امشب روی آنتن می رود مهران رجبی و پژمان بازغی از هنرمندان سینما و تلویزیون با یکدیگر رقابت می کنند.

پنجشنبه، 20 فروردین نیز مریم سعادت و کمندامیرسلیمانی در زمینه طبخ ماکارونی با یکدیگر مسابقه می دهند.

برنامه «دستپخت های‌ خودمانی» به تهیه کنندگی فریدالدین نیکجو کاری از گروه خانواده و فرهنگ شبکه دو است، این مسابقه تلویزیونی بهانه‌ای است که به واسطه آن به سنت‌های خوب ایرانی، غذاهای اصیل و مزه‌های از یاد رفته کشور عزیزمان ایران پرداخته شود.

از دیگر عوامل «دست پخت های خودمانی» می‌توان به شیوا مهرزاد طراح، مهدی زرین مدیر تولید، سعید شیخ‌ حسینی هماهنگی و عماد نیاورانی مدیر فنی اشاره کرد.

این مسابقه تا 21 فروردین هر شب از ساعت 19 روی آنتن شبکه دو می رود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 7957 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين بازدید: 4044 ساعت: 8:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
4 خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی منصوب شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد
6 7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
7 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
8 خوردنی‌های مفید برای کبد چرب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
9 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10 خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.