رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دست‌پخت های خودمانی»


پژمان بازغی و مهران رجبی، مریم سعادت و کمندامیرسلیمانی به مرحله نیمه نهایی مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» راه پیدا کردند.

به گزارش لقمه، به نقل از روابط عمومی شبکه دو، مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» از امشب وارد مرحله نیمه نهایی می شود.

در بخش نخست این مرحله از مسابقه «دست پختهای خودمانی» که امشب روی آنتن می رود مهران رجبی و پژمان بازغی از هنرمندان سینما و تلویزیون با یکدیگر رقابت می کنند.

پنجشنبه، 20 فروردین نیز مریم سعادت و کمندامیرسلیمانی در زمینه طبخ ماکارونی با یکدیگر مسابقه می دهند.

برنامه «دستپخت های‌ خودمانی» به تهیه کنندگی فریدالدین نیکجو کاری از گروه خانواده و فرهنگ شبکه دو است، این مسابقه تلویزیونی بهانه‌ای است که به واسطه آن به سنت‌های خوب ایرانی، غذاهای اصیل و مزه‌های از یاد رفته کشور عزیزمان ایران پرداخته شود.

از دیگر عوامل «دست پخت های خودمانی» می‌توان به شیوا مهرزاد طراح، مهدی زرین مدیر تولید، سعید شیخ‌ حسینی هماهنگی و عماد نیاورانی مدیر فنی اشاره کرد.

این مسابقه تا 21 فروردین هر شب از ساعت 19 روی آنتن شبکه دو می رود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 7957 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين بازدید: 3570 ساعت: 8:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
4 خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی منصوب شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد
6 7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
7 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
8 خوردنی‌های مفید برای کبد چرب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
9 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10 خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.