کی هوس چه خوراکی میکنیم؟


حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.

به گزارش لقمه، محققان معتقدند این تمایل برای مصرف برخی مواد نشانه کمبود بعضی از ریزمغذی ها در بدن است. در ادامه مطلب به بعضی از خوراکی ها که هوس کردن آن نشانه کمبود است، اشاره و راه حل هایی را به شما پیشنهاد می کنیم.

شکلات: منیزیم: شکلات از جمله مواد غذایی در جهان است که بیشتر افراد به مصرف آن علاقه دارند. هوس کردن شکلات نشان دهنده نیاز بدن به منیزیم است. برای کاهش دادن این هوس سعی کنید منیزیم کافی را از مواد غذایی سالم تر مانند مغز میوه و حبوبات تأمین کنید. یا این که شکلات ۸۵ درصد مصرف کنید. اگرچه شکلات سرشار از چربی است، اما شکلات تلخ دارای خواص متعددی است و سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان با بیماری مقابله و از بروز چین و چروک پیشگیری می کند، برای تقویت مغز مفید است و از بروز ناراحتی قلبی نیز پیشگیری می کند. اگر شکلات تلخ تأثیرگذار نبود، خرما را که غنی از منیزیم و قند طبیعی است، جایگزین آن کنید.

پاستا و نان: سروتونین: نتایج بررسی ها نشان می دهد کربوهیدرات ها، تولید هورمون شادی در مغز به نام سروتونین را تحریک می کند. به همین دلیل است که اغلب افراد هنگام افسردگی هوس نان و پاستا می کنند. در این مواقع بهتر است از کربوهیدرات های سالم (بدون ایجاد کننده افت قند و انرژی) مغذی حاوی شاخص پایین گلایسمی استفاده کنید.

این نوع کربوهیدرات ها به آرامی انرژی را در بدن رها می کند و فرد را برای زمان طولانی تری سیر نگه می دارد. منابع خوب این نوع کربوهیدرات های پیچیده شامل لوبیا، عدس، جودوسر و سیب زمینی شیرین است. علاوه بر آن با ورزش کردن میزان سروتونین افزایش می یابد.

قند: کروم: گاهی ممکن است هوس خوراکی های شیرین و دسر کنیم اما اگر دائم هوس قند می کنید، این می تواند نشانه پایین بودن میزان کروم در بدن باشد.برای حفظ میزان قند خون طی روز مواد غذایی مانند میوه های خشک، سیب و غلات سبوس دار که سرشار از کروم است، بخورید. نوشیدنی های گازدار و شیرین را با یک لیوان آب انگور طبیعی که سرشار از کروم است جایگزین کنید.

همبرگر: آهن: هوس کردن همبرگر، سوسیس یا استیک یا گوشت قرمز بیانگر کمبود آهن در بدن است. آهن ماده معدنی است که برای تولید سلول های سالم قرمز خون لازم است اما به جای گوشت فرآوری شده و چرب، گوشت های کم چرب بخورید. روغن ماهی نیز منبع خوب آهن و حاوی اسید چرب امگا۳ است. افرادی که گوشت نمی خورند، می توانند از منبع غیرگوشتی مانند لوبیا، عدس و مغز میوه برای فروکش کردن این هوس استفاده کنند.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 5371 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر بازدید: 3579 ساعت: 6:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 غذاهای مفید ومضر برای کبد را بشناسید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
3 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4 پای همبرگری با سس قارچ ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
5 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
6 فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
7 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
8 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
9 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
10 یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۷ فروردين
11 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  آیا كمبود خواب عاملی برای چاقی است؟ كارشناسان بهداشتی در كانادا تاكید كردند بر اساس شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت