صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تولید برق از سیبزمینی
تولید برق از سیبزمینی
دانشمندان به روشی دست یافتند که می توان با هزینه پایین از سیب زمینی برق تولید کرد.
به گزارش لقمه، محققان به این نتیجه رسیدهاند که میتوان از سیب زمینی برای تولید برق هم استفاده کرد.
در این روش سیب زمینی آبپز شده را در میان دو الکترود از جنس روی و مس قرار میدهند. در واقع پختن سیب زمینی در آب به منظور پایین آوردن مقاومت داخلی آن در برابر جریان الکترونها و بازدهی بیشتر است.
بررسیها نشان داده است برق به دست آمده از سیب زمینی آب پز ده برابر بیشتر از سیب زمینی خام است.
یک باتری سیب زمینی می تواند تا بیست ساعت برق تولید کند که با آن می توان دستگاههای کم مصرف پزشکی و روشنایی را روشن کرد.
اگر چند عدد از آنها به صورت سری به یکدیگر وصل شود توان آنها بالاتر میرود و میتوان حتی یک رایانه قابل حمل و کوچک را روشن کرد. دانشمندانی که این روش را ابداع کردهاند میگویند این روش میتواند به میلیونها نفر در مناطق فقیر جهان کمک کند تا با هزینه پایینی برق مورد نیاز خود را تامین کنند.
بررسیها نشان داده است تولید روشنایی با این روش شش برابر ارزانتر از چراغهای نفتی است و در مقایسه با باتریهای معمولی پنجاه بار ارزانتر تمام میشود. البته برخی منتقدان میگویند که برق تولیدی با این روش کم است و تولید مقادیر فراوان آن بسیار هزینه بر است.
گفتنی است این روش برای میوه ها و سبزیهای دیگر هم آزمایش شده و موفقیت آمیز بوده است اما به ارزانی سیب زمینی نبوده است.
نقل از :الجزیره
کد:
1545
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۷ شهريور
بازدید:
2827
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6
تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مشخصات وعوارض رژیمهای غذایی غلط
رژیمهای نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...
تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی
پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی میتواند ا...
روغن ماهی روند پیری را كندتر میكند
پزشكان میگویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شلغم و خواص دارویی آن
شلغم جزو سبزیجات ریشهای (غدهای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه آن و هم برگهایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگها، بیشتر از خود شلغم است.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد
ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟
هر روزه حجم بالایی ازخوارکیها در سراسر جهان دور ریخته میشوند در حالی که بسیاری از همین مواد را میشد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
با این صبحانه وزنتان کاهش مییابد
مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمونهای مسئول اشتها میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است