تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صمت با بیان اینکه مافیای دارو ادعا نیست بلکه موثق است، گفت: به برخی از فعالان این صنعت که منکر مافیا بودند گفتم اگر شک دارید در آینه نگاهی بندازید تا ببینید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: باندهایی در داخل و خارج از کشور برخلاف مصالح ملی در حوزه دارو فعال هستند و اقداماتی را انجام داده‌اند، به طوری که امروز حتی یک سریال تلویزیونی بر مبنای پرونده‌های موجود ساخته شده است.

 
وی گفت: این افراد در برخی موارد با ترویج واردات بی رویه و فشار بر مصرف کننده نهایی به دنبال منافع خود هستند و باید آن‌ها را از صنعت داروسازی جدا کرد.
 
برادران افزود: دستگاه‌های نظارتی پرونده‌هایی را به صورت شفاف در خصوص مافیای دارو ارائه کرده‌اند و نمی‌توان آن را انکار کرد، اصل نظارت به عهده سازمان غذا و دارو است و ما هم خواهان تشدید نظارت‌ها بودیم، البته همین تشدید نظارت‌ها هم منجر به اعتراض برخی از افراد در این صنعت شده است و با انکار موضوع تلاش دارند از نظارت‌ها بکاهند.
 
وی ادامه داد: مصادیقی که در خصوص مافیای دارو وجود دارد صرفاً ادعا نیست بلکه برای برخی از آن‌ها پرونده‌هایی در قوه قضائیه تشکیل شده است و موضوع موثق است.
 
معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: در سال‌های گذشته ردپای مافیای دارو را مشاهده کرده‌ایم و حتی به برخی از فعالان این صنعت که منکر مافیا بودند گفتم اگر شک دارید در آینه نگاهی بندازید تا ببینید.
 
گفتنی است؛ در روزهای اخیر معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گردهمایی سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی گفته بود که نمی‌توانیم حرکات مافیایی را در حوزه دارو انکار کنیم و نبینیم، این اظهارات با واکنش‌های تندی از سوی برخی از فعالان صنعت داروسازی همراه شد و وجود مافیا در صنعت دارو را حرف بی ربط تعبیر کردند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15463 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي بازدید: 863 ساعت: 3:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بررسی تاثیرات مصوبه جدید مالیاتی بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
2 صادرات 2000 تنی چای به روسیه، لهستان، ترکیه و آذربایجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۰ ارديبهشت
3 پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
4 سوداگری تبلیغاتی با وسوسه لاغری ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
5 وارداتی که در فصل برداشت انجام می‌شود/ مافیای واردات برای ذرت‌کاران دردسرساز شد ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
6 بازار و تجارت محصولات کشاورزی؛ چالش‌ها و رهیافت‌ها ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر
7 عمده واردات گوشت و مرغ در دست چه كسانی است؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.