یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم


یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.

لقمه: در این مقاله نکاتی برای تمیز کردن یخچال مطرح می کنیم :


چگونه یخچالمان را خوشبو کنیم ؟
برای از بین بردن بوی بد یخچال می توانید مقداری زغال را بکوبید و در کیسه های پارچه ای نازکی بریزید و در طبقه بالای یخچال بگذارید. هرچند هفته یک بار کیسه زغال را زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شود تا دوباره بتوانید از آن به عنوان بوگیر استفاده کنید.


تمیز کردن قفسه های یخچال
هر از چند گاهی قفسه ها و کشوهای یخچال را بیرون آورید و با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید و پس از خشک شدن دوباره در یخچال قرار دهید.


شیوه تمیز کردن یخچال
_ پشت یخچال را تمیز نگاه دارید. برای پاک کردن این قسمت، دو شاخه یخچال را از برق بکشید و دستگاه را کمی به جلو هل دهید. به وسیله جاروبرقی گرد وغبار پشت یخچال را بزدایید. به این ترتیب دستگاه بهتر کار می کند و عمر بیشتری خواهد داشت.


_ برای تمیز کردن دیواره های داخلی یخچال از محلول جوش شیرین و آب کمک بگیرید. برای این منظور، یک تا دو قاشق جوش شیرین را در یک چهارم لیتر آب گرم حل کنید و یخچال را با آن پاک و سپس با دستمال تمیز خشک کنید. جوش شیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین می برد.


برفک چیست و با آن چه کنیم ؟
اگر لاستیک های دور در یخچال و فریزر خراب باشد، داخل فریزر مقدار زیادی برفک می زند. نوارهای لاستیکی در یخچال و فریزر به مرور زمان انعطاف خود را از دست داده و جدا می شوند و این سبب ایجاد برفک می شود. سالی، یک بار سالم بودن این نوارها را کنترل کنید تا در صورت کوچک ترین نشت هوا، آن ها را تعویض کنید. برفک یخچال و فریزر را به صورت منظم آب کنید، چون با افزایش ضخامت برفک، مصرف انرژی بالا می رود. همچنین به هنگام خرید یخچال می توانید یخچال های مجهز به سیستم برفک آب کن اتوماتیک را انتخاب کنید تا مصرف انرژی کاهش پیدا کند.





کد: 3798 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت بازدید: 6000 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 7 کاربردهای اعجاب انگیز پوست لیموترش ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
2 با این میوه میتوانید دستگاه گوارش خود را تقویت کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
3 درمان بیماری‌های عفونی دهان و دندان با خمیردندان گیاهی خوردنی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 خواص دارویی و کاربردی دارچین ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
5 نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6 چرا باید توت فرنگی بخوریم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
7 یک خوشبوکننده گیاهی با خواص ضدآکنه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
8 تهیه بهترین شوینده با لیمو شیرین و پرتقال ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
9 رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
10 6 خوشبوکننده طبیعی و خوراکی ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »