صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
دانشمندان دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق خوردن سیب خشک به بدن زنان اضافه شده بود به چاق شدن آنها منجر نشد و در حقیقت آنها بعد از یک سال مقداری کاهش وزن هم داشتند.
به گزارش لقمه،خوردن یک سیب در روز زنان را در برابر کلسترول بیمه میکند.
حتما این را شنیدهاید که با خوردن یک سیب در روز، نیازی به مراجعه به دکتر پیدا نخواهید کرد. اما تازهترین مطالعات میگویند علاوه بر فوایدی که سیب برای همگان دارد، زنان بیشتر از سایرین باید این توصیه را جدی بگیرند.
به گفته محققان، زنان با خوردن یک سیب در روز، میتوانند تا حد زیادی میزان کلسترول بد بدن خود را کاهش داده و به میزان کلسترول مثبت و خوب بیفزایند آن هم بدون چاق شدن.
بر اساس این مطالعه، در نتیجهی آزمایش زنانی که به مدت شش ماه روزانه 75 گرم سیب خشک شده خورده بودند، 23 درصد کاهش در کلسترول بد مشاهده شد و همچنین میزان کلسترول خوب آنها 4 درصد افزایش یافته بود.
این مطالعه روی دو گروه از زنان 45 تا 65 سال انجام شد که طی آن یک گروه در طول یک سال هر روز 75 گرم سیب خشک مصرف کرده و گروه دیگر در طول این یک سال یک نوع میوه خشک شده دیگر خوردند. پس از آن به فاصله سه ماه، شش ماه و در پایان دوره از این دو گروه نمونه خون گرفته شد و در پایان این دوره یک ساله این نتیجه به دست آمد که زنانی که سیب خورده بودند میزان کلسترول بد خونشان کمتر بود.
دانشمندان همچنین دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق خوردن سیب خشک به بدن زنان اضافه شده بود به چاق شدن آنها منجر نشد و در حقیقت آنها بعد از یک سال مقداری کاهش وزن هم داشتند.
به گفته این متخصصان، اگرچه این آزمایش درباره سیب خشک انجام شد اما چنین تاثیری را میتوان از سیب تازه هم انتظار داشت.
به طور تقریبی میتوان گفت یک فنجان سیب تازه قطعه قطعه شده میتواند با یکچهارم فنجان سیب خشک شده برابر باشد.
نقل از :ایسنا
کد:
1547
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۱۸ شهريور
بازدید:
5211
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تابآوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3
امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است
۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8
قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9
چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شما به این 4 دلیل پرخوری میکنید
اگر میبینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...
چربیهای مفیدبرای قلب
یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...
بهترین و بدترین عصرانهها کدامند
اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!!
با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا
فلوشیب سمشناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال میشود.
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق!
افزایش سوختوساز بدن با فعالیتهای بدنی و ورزش مهمترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
خواص ضد سرطانی هویج
خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است