صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
سیب مفید است، برای زنان مفیدتر
دانشمندان دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق خوردن سیب خشک به بدن زنان اضافه شده بود به چاق شدن آنها منجر نشد و در حقیقت آنها بعد از یک سال مقداری کاهش وزن هم داشتند.
به گزارش لقمه،خوردن یک سیب در روز زنان را در برابر کلسترول بیمه میکند.
حتما این را شنیدهاید که با خوردن یک سیب در روز، نیازی به مراجعه به دکتر پیدا نخواهید کرد. اما تازهترین مطالعات میگویند علاوه بر فوایدی که سیب برای همگان دارد، زنان بیشتر از سایرین باید این توصیه را جدی بگیرند.
به گفته محققان، زنان با خوردن یک سیب در روز، میتوانند تا حد زیادی میزان کلسترول بد بدن خود را کاهش داده و به میزان کلسترول مثبت و خوب بیفزایند آن هم بدون چاق شدن.
بر اساس این مطالعه، در نتیجهی آزمایش زنانی که به مدت شش ماه روزانه 75 گرم سیب خشک شده خورده بودند، 23 درصد کاهش در کلسترول بد مشاهده شد و همچنین میزان کلسترول خوب آنها 4 درصد افزایش یافته بود.
این مطالعه روی دو گروه از زنان 45 تا 65 سال انجام شد که طی آن یک گروه در طول یک سال هر روز 75 گرم سیب خشک مصرف کرده و گروه دیگر در طول این یک سال یک نوع میوه خشک شده دیگر خوردند. پس از آن به فاصله سه ماه، شش ماه و در پایان دوره از این دو گروه نمونه خون گرفته شد و در پایان این دوره یک ساله این نتیجه به دست آمد که زنانی که سیب خورده بودند میزان کلسترول بد خونشان کمتر بود.
دانشمندان همچنین دریافتند 240 کالریای که هر روز از طریق خوردن سیب خشک به بدن زنان اضافه شده بود به چاق شدن آنها منجر نشد و در حقیقت آنها بعد از یک سال مقداری کاهش وزن هم داشتند.
به گفته این متخصصان، اگرچه این آزمایش درباره سیب خشک انجام شد اما چنین تاثیری را میتوان از سیب تازه هم انتظار داشت.
به طور تقریبی میتوان گفت یک فنجان سیب تازه قطعه قطعه شده میتواند با یکچهارم فنجان سیب خشک شده برابر باشد.
نقل از :ایسنا
کد:
1547
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۱۸ شهريور
بازدید:
5039
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
با این میوههای پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2
معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3
سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4
برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7
شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8
تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9
محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10
محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11
صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اسیدهای چربی که خود چربی سوزند!
این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...
برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید
برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابههای گازدار و...
آشنایی با غذاهایی که شکم را چاقتر میکنند
برخی از غذاها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی
پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
چگونه غذای سالمتری مصرف کنیم؟
تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسانهاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
نوشیدنی ویژه کارمندان
کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟
متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است