فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ورامین خبر داد؛
ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین


پایگاه خبری لقمه: فرمانده سپاه ورامین از ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد و مایحتاج عمومی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سرهنگ پاسدار مهدی امینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: عوامل یک شبکه انحراف و اخلال کلان آرد یارانه‌ای و مایحتاج عمومی مردم توسط مأمورین اطلاعات سپاه در ورامین دستگیر شدند.
 
وی افزود: شبکه ای از افراد سودجو که اقدام به عرضه آرد خارج از شبکه رسمی نموده و در این مسیر سود کلانی به دست آوردند زیر ضربه اطلاعات سپاه ورامین قرار گرفتند.
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ورامین اظهار داشت: هرگونه فعالیت افراد سود جو برای ایجاد ناامنی اقتصادی تحت اشراف سازمان اطلاعات سپاه بوده و در صورت هرگونه تخلف برابر قوانین و مقررات با افراد برخورد خواهد شد.
 
امینی در پایان خاطرنشان کرد: ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه آماده دریافت گزارشات مردم شریف شهرستان ورامین است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15561 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد بازدید: 605 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنجال لاغری با قهوه سبز در اکتبر 3102 شایعه جنجال برانگیزی در خصوص عصاره قهوه سبز که در جنگ با برآمدگی شکم معجزه می‌کند، همه جا پخش شد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.