فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ورامین خبر داد؛
ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین


پایگاه خبری لقمه: فرمانده سپاه ورامین از ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد و مایحتاج عمومی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سرهنگ پاسدار مهدی امینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: عوامل یک شبکه انحراف و اخلال کلان آرد یارانه‌ای و مایحتاج عمومی مردم توسط مأمورین اطلاعات سپاه در ورامین دستگیر شدند.
 
وی افزود: شبکه ای از افراد سودجو که اقدام به عرضه آرد خارج از شبکه رسمی نموده و در این مسیر سود کلانی به دست آوردند زیر ضربه اطلاعات سپاه ورامین قرار گرفتند.
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ورامین اظهار داشت: هرگونه فعالیت افراد سود جو برای ایجاد ناامنی اقتصادی تحت اشراف سازمان اطلاعات سپاه بوده و در صورت هرگونه تخلف برابر قوانین و مقررات با افراد برخورد خواهد شد.
 
امینی در پایان خاطرنشان کرد: ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه آماده دریافت گزارشات مردم شریف شهرستان ورامین است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15561 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد بازدید: 716 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.