فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ورامین خبر داد؛
ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین


پایگاه خبری لقمه: فرمانده سپاه ورامین از ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد و مایحتاج عمومی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سرهنگ پاسدار مهدی امینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: عوامل یک شبکه انحراف و اخلال کلان آرد یارانه‌ای و مایحتاج عمومی مردم توسط مأمورین اطلاعات سپاه در ورامین دستگیر شدند.
 
وی افزود: شبکه ای از افراد سودجو که اقدام به عرضه آرد خارج از شبکه رسمی نموده و در این مسیر سود کلانی به دست آوردند زیر ضربه اطلاعات سپاه ورامین قرار گرفتند.
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ورامین اظهار داشت: هرگونه فعالیت افراد سود جو برای ایجاد ناامنی اقتصادی تحت اشراف سازمان اطلاعات سپاه بوده و در صورت هرگونه تخلف برابر قوانین و مقررات با افراد برخورد خواهد شد.
 
امینی در پایان خاطرنشان کرد: ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه آماده دریافت گزارشات مردم شریف شهرستان ورامین است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15561 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد بازدید: 625 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
رژیم های لاغری و ریزش مو رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
مصرف چه مقدار قهوه کشنده است محققان می‌گویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بی‌خطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.