صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت بهداشت
>
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی از دو سال به چهار سال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، عبدلعظیم بهفر گفت: به منظور ایجاد تسهیلات در زمینه ورود مواد اولیه مصرفی در کارخانجات صنایع غذایی و حمایت از تولید داخل کد IRC در زمان صدور و تمدید از دو سال به چهار سال برای تمامی مواد اولیه غیر مشمول ارزیابی ثبت منبع افزایش یافت.
وی افزود: رعایت سایر ضوابط و مقررات جاری مربوط به صدور یا تمدید IRC به قوت خود باقی است و در خصوص آن دسته از منابع که مشمول ارزیابی منبع و دارای رأی کمیته فنی است، مدت زمان اعتبار این کد مطابق با زمان مقرر در رأی کمیته فنی و قانونی خواهد بود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15642
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
بازدید:
505
ساعت:
4:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد!
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
7
ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10
کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
10 روش طبیعی برای درمان سرفه
پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...
رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان
پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)
سفرههای ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی
در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز
جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهرهای قرمز امکان فعالیت دارند.
میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟
محققان میگویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است