صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: سازمان توسعه تجارت ایران‌در بخشنامه ای تداوم ممنوعیت صادرات کره گیاهی (مارگارین) را ابلاغ کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سازمان توسعه تجارت ایران‌در بخشنامه ای به گمرک ایران تداوم ممنوعیت صادرات کره گیاهی (مارگارین) را ابلاغ کرد.
 
در این بخشنامه آمده است: بازگشت به نامه های شماره ۱۴۰۲/۱۶۲۳۴۷۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ و ۱۴۰۳/۱۲۸۸۰۶ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۴ در خصوص صادرات کره گیاهی (مارگارین) به استحضار میرساند بر اساس اعلام نظر معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی (به شماره ۱۲۷۲۸۴ مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۱) و ضمائم پیوست آن طبق آنالیز و مواد متشکله کره گیاهی و همچنین بهره مندی روغن پالم به عنوان یکی از اصلی ترین مواد متشکله آن از ارز ۲۸۵۰۰ تومانی و با امعان نظر مفاد بند (ب) ماده ۲۳ قانون احکام دائمی صادرات کره گیاهی (مارگارین) مجاز نیست.
 
خواهشمند است دستور فرمایید مراتب یادداشت و به گمرکات اجرایی ابلاغ نمایند. 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 15653 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر بازدید: 722 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
3 کره گیاهی فرآورده ای کاملا ایمن در چهارچوب ضوابط بهداشتی تولید می شود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
4 چربی های ترانس را بشناسید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي
5 6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر
6 آیا نان چاق‌کننده است؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ آبان
7 این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير
8 تفاوت کره و مارگارین در چیست؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۰ فروردين
9 بدترین خوراکی‌هایی که باعث اضافه وزن می‌شوند ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
10 آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان خانگی و خوراکی دردها برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...

  هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین م...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.