قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ابلاغیه محمدرضا عارف مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی قیمت شیر نسبت به سال گذشته، قیمت جدید شیر را ۱۸ هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری گفت: برابر ابلاغیه‌ای که دو روز قبل از سوی معاون اول رئیس‌جمهور صادر شد، قیمت تعیین شده برای شیر با ۲۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته مورد تصویب قرار گرفته و همان زمان ابلاغ شده است.
 
وی ادامه داد: به این ترتیب، قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم شیر خام تحویلی درب دامداری‌ها به فروش می‌رسد. 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 15658 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر بازدید: 51 ساعت: 12:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.