دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد


تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.

به گزارش لقمه، تحقیقاتی که تا امروز انجام شده بود، اهمیت مواد فیبر دار و تاثیر آن بر سلامت دستگاه گوارش را تایید می کرد ولی دلیل و میزان تاثیر آن تا امروزه در سایه ای از ابهام وجود داشت.

بدن حاوی پروتئینی به نام نیاسین است که توسط ژنی به نام «NIACR1» احاطه می شود.

سکته قلبی و مغزی به دلیل وجود التهاب در بدن روی می دهد، نیاسین یا ویتامین B3 باعث کاهش التهاب و بیماری های قلبی - عروقی می شود.

یکی از مهمترین دلایل بروز سرطان روده نیز کمبود پروتئین نیاسین در بدن است. رژیم غذایی حاوی فیبر، باعث فعال شدن نیاسین و افزایش اثرات ضدالتهابی آن می شود.

مصرف مداوم و خودسرانه داروهای آنتی بیوتیک نیز باعث اختلال در فعالیت این این پروتئین و افزایش احتمال بروز سرطان روده می شود.

مواد غذایی حاوی فیبر عبارتند از :

• ذرت

• انواع لوبیا

• نخود فرنگی

• گندم و محصولاتش

• عدس

• گلابی

• سیب

• بادام

• تمشک

• گل کلم

• آووکادو

• آلوی سیاه

• انبه

• انواع توت

• کدوتنبل

برخی دیگر از خواص نیاسین عبارتند از :

• کاهش کلسترول

• کاهش تری گلیسیرید

• کاهش مشکلات گوارشی

• بهبود آسیب های کبدی

• کاهش تصلب شرایین

• کاهش التهاب عروق

• کاهش احتمال بروز آلزایمر

• کاهش آرتروز

• کاهش احتمال بروز دیابت نوع 1

• کاهش آب مروارید 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 6186 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن بازدید: 1987 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
2 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
3 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
4 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
5 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
6 چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
7 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
8 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11 ارتباط غذاهای آماده با سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
خوشمزه لاغر شوید! این‌که چه بخوریم تا لاغر شویم، یکی از سوالات مورد علاقه افراد چاق است.