هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد


پایگاه خبری لقمه: افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، آیین افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل و مدیر کل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران، ۱۰۰ نفر از کارکنان مشاغل پشتیبانی ستاد مرکزی گمرک جمهوری اسلامی ایران و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.

 
ابوالفضل اکبرپور سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرک در این مراسم بر اهمیت و نقش آموزش در پرورش نیرو‌های متخصص و فنی سازمان تاکید کرد.
 
اکبرپور گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی باعث افزایش و تقویت سطح عملکرد مهارتی کارکنان گمرک خواهد شد.
 
وی افزود: آموزش هدفمند باعث ایجاد انگیزه و افزایش دقت و سرعت در انجام تشریفات گمرکی می‌شود. 
 
فاطمه اعتماد‌مقدم، مدیرکل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران نیز در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به تمامی شرکت‌کنندگان، آشنایی کارکنان با مفاهیم اصولی و اساسی گمرک و برخورداری آنان از تخصص و دانش گمرکی به روز در حوزه تجارت را در افزایش اعتماد به نفس کارکنان موثر دانست.
 
اعتمادمقدم با اشاره به تاکید رئیس کل گمرک ایران مبنی بر برگزاری دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک برای تمامی کارکنان و الزامی بودن این دوره برای پرسنل گمرک افزود: مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک ایران براساس برنامه‌ریزی مدون، برگزاری این دوره را در بازه‌های زمانی مختلف در گمرکات کشور در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
 
به گفته وی، شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی، آموزش‌های لازم را در خصوص نحوه بازبینی و حسابرسی، اصول مدیریت ریسک از منظر سازمان، آشنایی با قانون امور گمرکی، آشنایی با اصول ارزش‌گذاری کالا،  آشنایی با مقررات صادرات واردات، آشنایی با حمل و نقل بین‌المللی و عبور کالا،  آشنایی با قانون مناطق آزاد و نحوه بازبینی و حسابرسی فرا خواهند گرفت.
 
 
دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک از ۷ تا ۲۳ مهر ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15659 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر بازدید: 740 ساعت: 5:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.