هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد


پایگاه خبری لقمه: افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، آیین افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل و مدیر کل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران، ۱۰۰ نفر از کارکنان مشاغل پشتیبانی ستاد مرکزی گمرک جمهوری اسلامی ایران و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.

 
ابوالفضل اکبرپور سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرک در این مراسم بر اهمیت و نقش آموزش در پرورش نیرو‌های متخصص و فنی سازمان تاکید کرد.
 
اکبرپور گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی باعث افزایش و تقویت سطح عملکرد مهارتی کارکنان گمرک خواهد شد.
 
وی افزود: آموزش هدفمند باعث ایجاد انگیزه و افزایش دقت و سرعت در انجام تشریفات گمرکی می‌شود. 
 
فاطمه اعتماد‌مقدم، مدیرکل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ایران نیز در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به تمامی شرکت‌کنندگان، آشنایی کارکنان با مفاهیم اصولی و اساسی گمرک و برخورداری آنان از تخصص و دانش گمرکی به روز در حوزه تجارت را در افزایش اعتماد به نفس کارکنان موثر دانست.
 
اعتمادمقدم با اشاره به تاکید رئیس کل گمرک ایران مبنی بر برگزاری دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک برای تمامی کارکنان و الزامی بودن این دوره برای پرسنل گمرک افزود: مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیت‌سازی گمرک ایران براساس برنامه‌ریزی مدون، برگزاری این دوره را در بازه‌های زمانی مختلف در گمرکات کشور در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
 
به گفته وی، شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی، آموزش‌های لازم را در خصوص نحوه بازبینی و حسابرسی، اصول مدیریت ریسک از منظر سازمان، آشنایی با قانون امور گمرکی، آشنایی با اصول ارزش‌گذاری کالا،  آشنایی با مقررات صادرات واردات، آشنایی با حمل و نقل بین‌المللی و عبور کالا،  آشنایی با قانون مناطق آزاد و نحوه بازبینی و حسابرسی فرا خواهند گرفت.
 
 
دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک از ۷ تا ۲۳ مهر ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15659 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر بازدید: 533 ساعت: 5:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
7 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 علت معطلی یک ماهه ۴۰۰ راننده ایرانی در افغانستان چیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
10 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.
آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.