موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو


پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید افراد می توانند دیابت نوع ۲ خود را از طریق ترکیبی از کاهش کالری و دارو معکوس کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند که بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاق که دیابت دارند با رژیم غذایی دارای کالری پایین و مصرف داروی دیابت داپاگلیفلوزین، می‌توانند دیابت خود را بهبود بخشند.
 
پس از گذشت یک سال، حدود ۴۴ ٪ از شرکت کنندگان در پی پیروی از این ترکیب دیابت نوع ۲ شأن در حال بهبودی بود، در مقایسه با ۲۸ ٪ گروهی که دارونما را به جای داپاگلیفلوزین مصرف کردند.
 
تیم تحقیقات به سرپرستی دکتر «شیائینگ لی»، مدیر غدد درون ریز و متابولیسم بیمارستان ژونگشان در دانشگاه فودان چین، یک استراتژی عملی برای دستیابی به بهبودی برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ ارائه می‌کند.
 
Dapagliflozin یک مهار کننده سدیم گلوکز همزمان ۲ (SGLT۲) است. این دارو با جلوگیری از جذب قند خون در کلیه‌ها، به درمان دیابت کمک می‌کند. در عوض، گلوکز اضافی از طریق ادرار دفع می‌شود.
 
برای این مطالعه، محققان بیش از ۳۰۰ نفر را در چین که کمتر از شش سال دیابت نوع ۲ داشتند تحت بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان بین ژوئن ۲۰۲۰ و ژانویه ۲۰۲۳ بکار گرفته شدند.
 
از همه شرکت کنندگان خواسته شد تا کالری روزانه خود را بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ کالری کاهش دهند و از نظر جسمی نیز فعال باشند- ۱۵۰ دقیقه پیاده روی سریع هر هفته یا بیش از ۱۰ هزار قدم در روز.
 
علاوه بر این، شرکت کنندگان به طور تصادفی به مصرف Dapagliflozin یا دارونما اختصاص داده شدند.
 
در کل، ۴۴ ٪ از افرادی که داپاگلیفلوزین را همراه با سایر اقدامات مصرف کردند، دیابت شأن بهبود یافت.
 
آنها همچنین وزن بیشتری را از دست دادند.
 
محققان افزودند: بیماران دریافت کننده داپاگلیفلوزین همچنین فشار خون و سطح کلسترول بهتری داشتند.
 
نتایج نشان می‌دهد که مهار کننده‌های SGLT-۲ مانند Dapagliflozin می‌توانند به افراد مبتلا به دیابت کمک کنند بدون نیاز به کاهش کالری، وزن خود را کاهش دهند.
 
به گفته محققان، دستیابی به بهبودی از طریق محدودیت کالری به افراد بیشتری اجازه می‌دهد تا به راحتی دیابت خود را به بهبودی برسانند. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15735 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن بازدید: 500 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.