موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو


پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید افراد می توانند دیابت نوع ۲ خود را از طریق ترکیبی از کاهش کالری و دارو معکوس کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند که بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاق که دیابت دارند با رژیم غذایی دارای کالری پایین و مصرف داروی دیابت داپاگلیفلوزین، می‌توانند دیابت خود را بهبود بخشند.
 
پس از گذشت یک سال، حدود ۴۴ ٪ از شرکت کنندگان در پی پیروی از این ترکیب دیابت نوع ۲ شأن در حال بهبودی بود، در مقایسه با ۲۸ ٪ گروهی که دارونما را به جای داپاگلیفلوزین مصرف کردند.
 
تیم تحقیقات به سرپرستی دکتر «شیائینگ لی»، مدیر غدد درون ریز و متابولیسم بیمارستان ژونگشان در دانشگاه فودان چین، یک استراتژی عملی برای دستیابی به بهبودی برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ ارائه می‌کند.
 
Dapagliflozin یک مهار کننده سدیم گلوکز همزمان ۲ (SGLT۲) است. این دارو با جلوگیری از جذب قند خون در کلیه‌ها، به درمان دیابت کمک می‌کند. در عوض، گلوکز اضافی از طریق ادرار دفع می‌شود.
 
برای این مطالعه، محققان بیش از ۳۰۰ نفر را در چین که کمتر از شش سال دیابت نوع ۲ داشتند تحت بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان بین ژوئن ۲۰۲۰ و ژانویه ۲۰۲۳ بکار گرفته شدند.
 
از همه شرکت کنندگان خواسته شد تا کالری روزانه خود را بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ کالری کاهش دهند و از نظر جسمی نیز فعال باشند- ۱۵۰ دقیقه پیاده روی سریع هر هفته یا بیش از ۱۰ هزار قدم در روز.
 
علاوه بر این، شرکت کنندگان به طور تصادفی به مصرف Dapagliflozin یا دارونما اختصاص داده شدند.
 
در کل، ۴۴ ٪ از افرادی که داپاگلیفلوزین را همراه با سایر اقدامات مصرف کردند، دیابت شأن بهبود یافت.
 
آنها همچنین وزن بیشتری را از دست دادند.
 
محققان افزودند: بیماران دریافت کننده داپاگلیفلوزین همچنین فشار خون و سطح کلسترول بهتری داشتند.
 
نتایج نشان می‌دهد که مهار کننده‌های SGLT-۲ مانند Dapagliflozin می‌توانند به افراد مبتلا به دیابت کمک کنند بدون نیاز به کاهش کالری، وزن خود را کاهش دهند.
 
به گفته محققان، دستیابی به بهبودی از طریق محدودیت کالری به افراد بیشتری اجازه می‌دهد تا به راحتی دیابت خود را به بهبودی برسانند. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15735 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن بازدید: 512 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.