انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، غلامرضا نوری عصر پنجشنبه در نشست با دامداران و گلخانه‌داران استان اصفهان در محل اتاق بازرگانی اظهار داشت: دولت و شخص رئیس‌جمهور پیگیر رفع مشکلات بخش کشاورزی هستند و به‌زودی اختیار لازم به مدیران استانی واگذار می‌شود تا روند تصمیم‌گیری در استان‌ها تسهیل شود.
 
وی با بیان اینکه اختیارات وزرا نیز به مدیران استانی وزارتخانه‌ها تفویض خواهد شد، گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات اجرایی نخواهد بود.
 

صادرات و تنظیم بازار کشاورزی در مسیر شفافیت

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به روند صادرات محصولات کشاورزی گفت: سال گذشته تنها در مورد ۲ محصول، یعنی سیب‌زمینی و حبوبات، محدودیت مقطعی داشتیم، اما امسال با اعلام قبلی به صادرکنندگان، برای هر ماه مشخص شده چه محصولی در چه حجمی می‌تواند صادر شود.
 
وی با تأکید بر اینکه بسیاری از محصولات صادرات‌محور هستند، تصریح کرد: دیگر نیازی به صدور بخشنامه‌های مکرر نیست و صادرکنندگان تکلیف خود را از ابتدا می‌دانند.
 

نهاده‌های دامی و کشاورزی تأمین شده‌اند

نوری با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های وزارتخانه تأمین پایدار نهاده‌هاست، گفت: همه اقلام از جمله گندم، جو و نهاده‌های دامی پیش‌بینی و ثبت سفارش شده‌اند و این فرایند حداقل هر ۴۸ ساعت بررسی می‌شود.
 
وی افزود: قیمت نهاده‌های دامی تا پایان سال ثابت خواهد بود (۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان) و عرضه در بازارگاه از فردا یا شنبه سرعت بیشتری می‌گیرد.
 
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برخی نگرانی‌ها درباره کمبود نهاده‌ها گفت: دامداران نباید به‌هیچ‌وجه نگران باشند و به سمت حذف دام یا کشتار غیرضروری حرکت کنند؛ چون همه نیاز‌های کشور پیش‌بینی شده و هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد.
 

حمایت از مازاد تولید تخم‌مرغ و روغن‌کشی

نوری همچنین از اقدام برای مدیریت مازاد تولید تخم‌مرغ خبر داد و گفت: جمع‌آوری، خرید و حتی انجماد بخشی از تولیدات در دستور کار قرار گرفته و بازار صادراتی نیز برای آن در حال توسعه است.
 
وی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های برخی زنجیره‌های تولید مانند روغن‌کشی نیاز به بازنگری دارد، تأکید کرد: در این حوزه‌ها نیز برنامه‌ریزی‌های ترجیحی در حال انجام است.
 

گیاهان دارویی، مزیت مغفول اصفهان

وزیر جهاد کشاورزی به ظرفیت بالای گیاهان دارویی در اصفهان اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط کم‌آبی، کشت گیاهان دارویی می‌تواند جایگزین مناسبی برای برخی محصولات آب‌بر باشد و زمینه صادرات و ارزآوری برای استان را فراهم کند.
 
صبح امروز وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه با استقبال استاندار اصفهان و برخی مدیران استانداری، حامد یزدیان، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران جهاد کشاورزی و برخی از اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی اصفهان وارد اصفهان شد.
 
هدف از این سفر بازدید از مجتمع شیر و گوشت فوده، بازدید از شرکت‌های بخش کشاورزی در شهرک علمی و تحقیقاتی و نیز بازدید از شرکت کلان داده در مجموعه فن آفرینی، بازدید از شرکت هوش کشت خاورمیانه در مجموعه اندیشه است.
 
بازدید از شرکت‌های بخش کشاورزی در شهرک علمی و تحقیقاتی، بازدید از شرکت کلان داده در مجموعه فن آفرینی و بازدید از شرکت هوش کشت خاورمیانه در مجموعه از دیگر برنامه‌های وزیر در سفر به اصفهان است.
 
نشست با کشاورزان استان اصفهان و همچنین دامداران و گلخانه‌داران از برنامه نای مهم سفر وزیر است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15867 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد بازدید: 270 ساعت: 6:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟ اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر داده‌اید اما هنوز هیچ تغییری در اندام‌تان حس نکرده‌اید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما می‌شود، نگاهی بیندازید.
وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.