آغاز برداشت انار در شهرستان طارم


مدیر جهادکشاورزی طارم از آغاز برداشت انار از باغات این شهرستان خبر داد و گفت: این برداشت در سطح 1400 هکتار باغات بارده طارم آغاز شده است.

به گزارش لقمه،«مسعود زنگنه» اظهار کرد:منطقه زنجان، با بیان این مطلب افزود: با توجه به سطح زیر کشت 1600 هکتار از باغات انار در منطقه طارم، عملیات برداشت محصول انار در سطح 1400 هکتار باغات بارده طارم از نیمه دوم شهریور امسال در ارقام زودرس آغاز شده است.

وی با تأکید بر این‌که برداشت محصول انار از باغات طارم تا پایان مهرماه ادامه دارد، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود از مجموع این سطح بیش از 16 هزار و 800 تن محصول انار برداشت شود که از این میزان 16 هزار و 500 تن برای مصرف تازه‌خوری و 300 تن جهت تهیه رب انار است.

این مسوول یادآور شد: افزایش سطح زیرکشت باغات بارده نسبت به سال پیش به میزان 100 هکتار از یک طرف و همچنین اجرای طرح اصلاح باغات انار، هرس باغات، مبارزه با کرم گلوگاه انار و تغذیه مناسب سبب شد که میزان عملکرد نسبت به سال پیش که 15 هزار و 600 تن بوده است، 8 درصد افزایش داشته باشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان طارم با بیان این‌که بیش از 3000 خانوار بهره‌بردار انار از این طریق درآمد کسب می‌کنند، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در آمد حاصله از برداشت انار به 160 میلیارد ریال برسد.

به گفته زنگنه، ارقام موجود انار در شهرستان طارم شامل ملس شیرین، ملس ترش، پوست سیاه، شاه‌بار، میخوش، دوستی، زاغ، پوست کدویی، ترش جنگلی و ترش محلی است و بازار مصرف انار تولیدی شهرستان به سایر شهرهای استان و استان‌های هم‌جوار است.


س.ص


نقل از :ایسنا

کد: 1755 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۴ مهر بازدید: 2070 ساعت: 7:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
2 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
5 کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
7 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
8 جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود ۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
10 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
11 احتمال افزایش قیمت خرید تضمینی گندم ۱۴۰۰ شنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
ارتباط غذا با طول عمر از نگاه قرآن و احادیث امروزه دانشمندان معتقدند که انسان با دور ساختن عوامل مرگ می‌تواند عمر نامحدود داشته باشد. همین مسئله باعث شده تا محققان در محیط آزمایشگاه با بهبود شرایط زندگی، عمر حشره ای را به هشتاد برابر افزایش دهند.