صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
سركه برای برطرف كردن عفونت بانوان، ممنوع!
سركه برای برطرف كردن عفونت بانوان، ممنوع!
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز با بیان اینكه سركه و بتادین تحریككننده و آسیبرسان پوست هستند، گفت: بنابراین این مواد شیمیایی عفونت واژن را از بین نمیبرند و هیچ تمیزكننده و ضدعفونیكنندهای بهتر از آب سالم یا آب جوشیدهی سرد شده به همراه مقداری نمك نیست.
به گزارش لقمه، دكتر عبدالمجید باور با رد كردن این باور كه عفونتهای واژینال در زنان باردار شایعتر است، اظهار كرد: هرچند در دوران بارداری PH واژن كاهش و متعاقب آن شانس ابتلا به عفونتهای قارچی افزایش مییابد ولی خطر ابتلا به عفونتهای دیگر برجا است.
وی افزود: هر ترشح واژینالی نشانه عفونت نیست و هر منفذی از بدن ترشحات مخاطی دارد كه واژن نیز این گونه است و تنها ترشحات بدبو، به همراه خارش و سوزش از نشانهها و علائم عفونت هستند. میزان و شدت ترشحات نیز در زمان و افراد مختلف متفاوت است.
این جراح و متخصص زنان و زایمان با اشاره به انتقال اغلب عفونتها از طریق مقاربت تصریح كرد: انتقال عفونتهای قارچی آسانتر است و میتوان با رعایت بهداشت مقاربت از ابتلاء به بسیاری از بیماریها و عفونتها جلوگیری كرد.
باور با نادرست دانستن استفاده از سركه یا بتادین برای شستوشو و ضدعفونی و حتی برطرف كردن عفونتها گفت : این مواد، تحریككننده و آسیبرسان به پوست هستند. همچنین سركه (اسید سیتریك)اسیدی است و شانس ابتلا به عفونتهای قارچی را افزایش میدهد.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1771
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر
بازدید:
5492
ساعت:
2:11 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان
۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
2
سرکه بلوبری به بهبود حافظه کوتاه مدت کمک می کند
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3
روش های موثر خانگی در درمان جوشهای پوستی آبله مرغان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4
درمان عفونت گوش با روش های طبیعی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5
آیا نوشیدن سرکه سیب بی خطر است؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6
لکه های پوستی را این گونه درمان کنید
۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
7
سرکه سیب با بدن ما چه می کند
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8
فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
9
ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها !
۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
10
با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
11
تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه
اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و میترسید که شکلات چ...
تاثیر ویتامین D بر فشارخون
نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D...
بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست
بسیاری از خانمها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟
یکی از نکتههای مهمی که میتواند نشاندهنده کهنه بودن مرغ باشد، بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر میخواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بالهای آن شروع میشود.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟
هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست میدهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمنسازی محیط اطراف کودک و وسایلبازی او میتوان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت
دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان میتواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف میکنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت میزنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است