ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها !


پایگاه خبری لقمه: کاهو، صاف‌کننده خون است و خون صالح رقیق تولید می‌کند که بهتر از خون تولید شده از سبزیجات دیگر است,کاهو خواب آور خوبی است, خوردن کاهو با سرکه، اشتها را برمی‌انگیزد‌ اما زیاده‌روی در مصرف آن برای قوای جنسی زیان‌آور است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در مبانی کلیات طب سنتی ایران آمده است که طبع کلم، گرم و خشک است, نفاخ، کم غذا و برای معده زیان آور است, نیم پخته آن مسهل و پخته آن جمع کننده شکم است و اثر خواب آور دارد.

 
خواص کاهو از منظر طب سنتی
 
کاهو یکی از بهترین سبزی‌ها است,کاهویی خوب است که برگ و ساقه آن نازک و سطح آن چرب باشد و تلخ نباشد,کاهو سرد و تر است, صاف‌کننده خون است و خون صالح رقیق تولید می‌کند که بهتر از خون تولید شده از سبزیجات دیگر است,کاهو خواب آور خوبی است, خوردن کاهو با سرکه، اشتها را بر می‌انگیزد, زیاده‌روی در مصرف آن برای قوای جنسی زیان‌آور است، همچنین سبب فراموشی و ضعف بینایی میشود و مصلح آن نعناع و زیره است.
 
خواص طرخون از منظر طب سنتی
 
طرخون گرم و خشک است, اشتها‌آور است، معده را تقویت و جویدن آن دهان را خوشبو می‌کند, خشک‌کننده رطوبت‌های بدن است, زیاده‌روی در مصرف آن نیروی جنسی را ناتوان می‌کند.
 
خواص شنبلیله از منظر طب سنتی
 
شنبلیله گرم و خشک است, نرم‌کننده سینه و گلو و در رفع پیچش و درد شکم موثر است, ماده لعابی تخم آن، خصوصاً اگر با روغن گل همراه باشد، در رفع ترک‌های ناشی از سرما مفید است.
 
خواص اسفناج از منظر طب سنتی
 
اسفناج معتدل در گرمی و سردی است, هضم سریعی دارد و نرم‌کننده شکم است, نسبت به سایر سبزیها نفخ کمتری تولید می‌کند, در درمان تبهای گرم و بیماریهای سینه مفید است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 11230 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير بازدید: 397 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2 مصرف این خوراکی ها گامی موثر در تقویت قوای جنسی ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
3 چه زمانی مصرف ماهی مضر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 مصرف مواد خوراکی زیر به مادران شیرده توصیه می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
5 کمبود ویتامین D عامل ابتلا به زوال عقل ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۲ مهر
6 تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱ تير
7 نكات طلایی در طبخ و مصرف ماهی سالمون ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
8 زنجبیل میل جنسی را کم می‌کند یا زیاد؟ ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند
9 افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور
10 افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.