مشاور عالی کانون انجمن های صنایع غذایی منصوب شد


«شاهرخ ظهیری» پیشکسوت ارزنده صنعت غذای ایران به عنوان مشاور عالی کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران انتخاب شد.

به گزارش لقمه، «محمدرضا مرتضوی» رییس هیات مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران و «ابوالحسن خلیلی» دبیر کل این کانون طی حکمی، شاهرخ ظهیری را به عنوان مشاور عالی کانون برگزیدند.

در این حکم آمده است: شکی نیست که صنعت غذای ایران، لحظه لحظه های حیات و اعتلای خود را مرهون مجاهدت و پایمردی بزرگانی چون جنابعالی است که با دستان خالی در هیاهوی "نخواستن ها و نتوانستن ها" مثبت اندیشیدید و موثر عمل نمودید و با رمزگشایی دنیای ناشناخته، پربرکت و جذاب صنعت غذا، قافله سالار این کاروان عظیم لقب گرفتید.

بدین وسیله با کمال افتخار و امتنان از جنابعالی تقاضا دارم به عنوان مشاور عالی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، همچون چتری حمایت معنوی و پدرانه خود را بر تارک این صنعت نوخاسته و پیش رو بگسترانید تا به لطف این تجارب گران سنگ و حرمت پیر سپید موی صنعت غذا، صدایی واحد، محکم و رسا از فریادهای پراکنده و سلیقه مدار این صنعت به گوش برسد تا هزاران جوان نیز در این مسیر مقدس سهیم باشند و میلیونها هموطن، سرفرازانه از آن ارتزاق نمایند.



آ.ف




کد: 1834 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2567 ساعت: 1:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید روغن پس از حذف ارز ترجیحی اعلام شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ دي
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
11 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.