250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری


مشاور وزیر و معاون ترویج و آموزش سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: 250 فرآورده از محصول بادام می‌توان بدست آورد که باید کارگروه بخش کشاورزی از علاقمندان و تولیدکنندگان و فعالان در زمینه تولید این محصول از مرحله احداث باغ تا صنایع تبدیلی و تکمیلی و صادرات با اهدای تسهیلات حمایت کند.

به گزارش لقمه پیمان فلسفی در جشنواره بادام افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در وزارتخانه و همکاری سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و بانک کشاورزی، استان به کیفیت بالای بادام دست پیدا می‌کند و یکی از استان‌های مهم در صادارات این محصول خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره و نمایشگاه‌ها یکی از روشهای خوب انتقال پیامهای ترویجی به تولیدکنندگان، صادر کنندگان و سایر استانهاست و توانایی به نمایش گذاشتن هر چه بیشتر پتانسیلهای استان را فراهم می‌کند تصریح کرد: معرفی بادام می تواند مخاطبان بیشتری از سراسر کشور را تحت تأثیر قرار دهد و در تولید با کیفیت و صادرات این محصول نقش داشته باشد.

به گفته وی، در آینده با فرآوری محصول بادام و با حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر حفظ رتبه چهارم بادام در سطح دنیا، این رتبه را ارتقاء دهیم.












نقل از :ایسنا

کد: 1872 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۳ مهر بازدید: 2383 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
4 تقویت و کاهش درد استخوان‌ ها با فرمول طبیعی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5 6 مزایای آرد بادام برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
6 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
9 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
10 برداشت بادام‌زمینی در آستانه‌اشرفیه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
11 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
غذاهای سالم را بشناسید برخی از غذاها بسیار سالم هستند که در توصیه های هر متخصص تغذیه ای وجود دارد.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.