صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری
250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری
مشاور وزیر و معاون ترویج و آموزش سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: 250 فرآورده از محصول بادام میتوان بدست آورد که باید کارگروه بخش کشاورزی از علاقمندان و تولیدکنندگان و فعالان در زمینه تولید این محصول از مرحله احداث باغ تا صنایع تبدیلی و تکمیلی و صادرات با اهدای تسهیلات حمایت کند.
به گزارش لقمه پیمان فلسفی در جشنواره بادام افزود: با برنامهریزیهای انجام شده در وزارتخانه و همکاری سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و بانک کشاورزی، استان به کیفیت بالای بادام دست پیدا میکند و یکی از استانهای مهم در صادارات این محصول خواهد شد.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره و نمایشگاهها یکی از روشهای خوب انتقال پیامهای ترویجی به تولیدکنندگان، صادر کنندگان و سایر استانهاست و توانایی به نمایش گذاشتن هر چه بیشتر پتانسیلهای استان را فراهم میکند تصریح کرد: معرفی بادام می تواند مخاطبان بیشتری از سراسر کشور را تحت تأثیر قرار دهد و در تولید با کیفیت و صادرات این محصول نقش داشته باشد.
به گفته وی، در آینده با فرآوری محصول بادام و با حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر حفظ رتبه چهارم بادام در سطح دنیا، این رتبه را ارتقاء دهیم.
نقل از :ایسنا
کد:
1872
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۳ مهر
بازدید:
2123
ساعت:
11:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
2
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری
۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
3
تقویت و کاهش درد استخوان ها با فرمول طبیعی
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4
6 مزایای آرد بادام برای سلامتی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
5
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6
آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7
ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
8
کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل
۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
9
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10
برای چاق شدن سراغ خوراکیهای طبیعی بروید
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11
مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول کمک می کند
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
قارچ را داغ داغ بخورید!
مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب میکنید؛ صدفی یا مع...
چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...
علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان
پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سالمترین روشهای طبخ غذا
یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعدههای غذایی است اما به غیر از نوع خوردنیها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
خواص درمانی کاسنی
کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک میکند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال میکند.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟
صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
باورهای اشتباه اما رایج تغذیهای
امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیهای را دشوار کرده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است