صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری
250 فرآورده، محصول بادام چهارمحال بختیاری
مشاور وزیر و معاون ترویج و آموزش سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: 250 فرآورده از محصول بادام میتوان بدست آورد که باید کارگروه بخش کشاورزی از علاقمندان و تولیدکنندگان و فعالان در زمینه تولید این محصول از مرحله احداث باغ تا صنایع تبدیلی و تکمیلی و صادرات با اهدای تسهیلات حمایت کند.
به گزارش لقمه پیمان فلسفی در جشنواره بادام افزود: با برنامهریزیهای انجام شده در وزارتخانه و همکاری سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و بانک کشاورزی، استان به کیفیت بالای بادام دست پیدا میکند و یکی از استانهای مهم در صادارات این محصول خواهد شد.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره و نمایشگاهها یکی از روشهای خوب انتقال پیامهای ترویجی به تولیدکنندگان، صادر کنندگان و سایر استانهاست و توانایی به نمایش گذاشتن هر چه بیشتر پتانسیلهای استان را فراهم میکند تصریح کرد: معرفی بادام می تواند مخاطبان بیشتری از سراسر کشور را تحت تأثیر قرار دهد و در تولید با کیفیت و صادرات این محصول نقش داشته باشد.
به گفته وی، در آینده با فرآوری محصول بادام و با حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر حفظ رتبه چهارم بادام در سطح دنیا، این رتبه را ارتقاء دهیم.
نقل از :ایسنا
کد:
1872
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۳ مهر
بازدید:
2383
ساعت:
11:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2
مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری
۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
4
تقویت و کاهش درد استخوان ها با فرمول طبیعی
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5
6 مزایای آرد بادام برای سلامتی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
6
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7
آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8
ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
9
کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل
۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
10
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
11
برای چاق شدن سراغ خوراکیهای طبیعی بروید
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برای جلوگیری از بیماریهای غذایی چه کنیم
بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری میباشن...
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین»
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...
سیگار و فستفودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند
دبیر اجرایی كنگره بینالمللی هماندیشی سرطان دانشگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد
نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1
هیچوقت هورمونها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنشهای بدن ما از همین هورمونها ناشی میشوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمونهای تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان میکنیم.
غذاهای سالم را بشناسید
برخی از غذاها بسیار سالم هستند که در توصیه های هر متخصص تغذیه ای وجود دارد.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت
پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است