ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی


پایگاه خبری لقمه: تیمی از محققان دریافتند زنانی که در دوره شیردهی بادام زمینی مصرف می کنند احتمال ابتلا کودک شان به آلرژی بادام زمینی کاهش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در حال حاضر نرخ ابتلا به آلرژی به بادام زمینی و سایر آلرژی ها در بسیاری از مناطق جهان، بخصوص آمریکای شمالی و اروپا، روبه افزایش است. تحقیق اخیر نشان می دهد افزایش بروز آلرژی به بادام زمینی ناشی از عدم مصرف این ماده خوراکی در دوران کودکی است که موجب بروز مشکلاتی در ابتدای سنین جوانی می شود.

 
در یک مطالعه هم مشخص شده است کودکانی که در سنین پایین بادام زمینی یا مواد خوراکی حاوی بادام زمینی مصرف می کنند، با احتمال نسبتا کمتر ابتلا به آلرژی در سنین بالاتر روبرو هستند.
 
در مطالعه جدید تیمی از محققان کانادایی عادات ۳۴۳ مادر و فرزند را در طول چندین سال بررسی کردند. آنها از مادران پرسیدند که آیا در طول شیردهی به فرزندشان، بادام زمینی یا محصولات حاوی بادام زمینی مصرف کرده بودند.
 
آنها همچنین از والدین پرسیدند که چه زمانی به طورمنظم به طور مستقیم به فرزندشان محصولات بادام زمینی دادند. سپس آنها سلامت این کودکان را تا سن ۱۵ سالگی از لحاظ ابتلا به آلرژی به بادام زمینی تحت نظر داشتند.
 
محققان دریافتند کودکان متولدشده از والدینی که در دوره شیردهی بادام زمینی مصرف کرده بودند و در طول اولین سال زندگی شان نیز به طور مستقیم محصولات بادام زمینی دریافت کرده بودند، تنها ۱.۷ درصد در معرض ابتلا به آلرژی به بادام زمینی قرار داشتند، درحالیکه این رقم در جمعیت عمومی به طورمیانگین ۹.۴ درصد است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12027 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 1986 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
2 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
5 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 اهمیت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی کودک ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
8 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
9 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
10 افزایش نرخ چاقی در کودکان و ارتباط آن با کاهش سلامت مغز ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
11 مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.