صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
بازار تاریخی تبریز(1)
بازار تاریخی تبریز(1)
لقمه: بازار تاریخی تبریز در مرکز آن، یکی از بزرگترین و مهمترین بازارهای سرپوشیده در سطح ایران و خاورمیانه به شمار میرود. این بازار با مساحتی حدود یک کیلومتر مربع، بزرگترین بازار سرپوشیدهٔ جهان است.
عکس از: علیحامد حقدوست
علیحامد حقدوست
نقل از :مهر
کد:
1941
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر
بازدید:
3836
ساعت:
9:31 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2
اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان
۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
3
جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی
۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
4
قاباخلاما و کیسه دوزی رمضان رسوم همچنان رایج آذربایجان شرقی
۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
5
فروشنده کلاهبردار واکسن کرونای 8میلیون ریالی دستگیر شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
6
ثبت آجیل تبریز در فهرست آثار ملی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7
غذای محبوب ناصرالدین شاه چه بود؟
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
8
جزئیات دستگیری 92 روزهخوار در هتل شهریار تبریز
۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
9
بهرهبرداری از کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور نعمتزاده
۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت
10
قیمت انواع لبنیات سنتی در بازار
۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
11
طعم تلخ قاچاق زیر زبان شکلات تبریز/ وقتی ارس متهم به قاچاق می شود!
۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
نظرات
مهدی محبی
slm. axaye khoobi gerefte boodid. lotfan age mishe ax az namay birooni bazar va khiyaban motahari va khiyaban bazzar baram baefrestid!!!! khily beheshhon niyaz daram . mamnoon
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...
وقتی مواد غذایی قاتلند!
گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...
لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فلهای در سفر
پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیته...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا نباید با پرخورها ازدواج کنید!
اگر یکی از زوج ها چاق باشد و اهمیتی به تناسب اندام خود ندهد احتمال آنکه همسرش نیز چاق شود 37 درصد بیشتر است.
نفخ؛ نشانه بیماریهای خطرناك
هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دیاكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود میكند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سیسی هوا وجود دارد.
ماست، بمب کلسیم
کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم
برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است