فیس بوک واقعا چاق کننده است


نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.

به گزارش لقمه،  به گفته کارشناسان سلامت عمومی استفاده از این شبکه‌های اجتماعی موجب کاهش قدرت خودداری و کنترل نفس در کاربران شده و در نتیجه برای سلامت آنها مضر است.


کارشناسان می‌گویند: هرچند در ابتدا استفاده از این سایت‌ها احساس عزت نفس را در کاربران بالا می برد اما این احساس وقتی بیش از حد افزایش یابد تاثیرعکس روی رفتار دارد و همین تاثیرات می‌تواند به سلامت جسمی آنها نیز آسیب وارد کند.


روانشناسان می‌گویند کاربران بویژه وقتی روی صفحات دوستان نزدیک خود در فیس بوک متمرکز می‌شوند، احساس عزت نفس بیشتری به آنها دست می‌دهد و پیامد روانی افزایش کنترل نشده این حس، ‌گرایش بیشتر به مصرف تنقلات ناسالم است.


آمارها نشان می‌دهد افرادی که بیشتر به صفحات فیس بوک مراجعه می‌کنند، به تدریج شاخص توده بدنی آنها افزایش می‌یابد و بیشتر پرخوری می‌کنند. افزایش غیرمنطقی اعتماد به نفس در این افراد آنها را به سوی رفتارهای کنترل نشده سوق می‌دهد.


نقل از :ایسنا

کد: 2635 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 5409 ساعت: 5:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
2 هشدار هایی که پوست در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
4 غذاهایی که شما را پیرتر از سن تان نشان می دهند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
5 کپسول‌ مدفوع برای درمان عفونت معده ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۱ مهر
6 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
7 تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
8 نماد شکلاتی لایک فیس بوک+عکس ۱۳۹۰ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.