فیس بوک واقعا چاق کننده است


نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.

به گزارش لقمه،  به گفته کارشناسان سلامت عمومی استفاده از این شبکه‌های اجتماعی موجب کاهش قدرت خودداری و کنترل نفس در کاربران شده و در نتیجه برای سلامت آنها مضر است.


کارشناسان می‌گویند: هرچند در ابتدا استفاده از این سایت‌ها احساس عزت نفس را در کاربران بالا می برد اما این احساس وقتی بیش از حد افزایش یابد تاثیرعکس روی رفتار دارد و همین تاثیرات می‌تواند به سلامت جسمی آنها نیز آسیب وارد کند.


روانشناسان می‌گویند کاربران بویژه وقتی روی صفحات دوستان نزدیک خود در فیس بوک متمرکز می‌شوند، احساس عزت نفس بیشتری به آنها دست می‌دهد و پیامد روانی افزایش کنترل نشده این حس، ‌گرایش بیشتر به مصرف تنقلات ناسالم است.


آمارها نشان می‌دهد افرادی که بیشتر به صفحات فیس بوک مراجعه می‌کنند، به تدریج شاخص توده بدنی آنها افزایش می‌یابد و بیشتر پرخوری می‌کنند. افزایش غیرمنطقی اعتماد به نفس در این افراد آنها را به سوی رفتارهای کنترل نشده سوق می‌دهد.


نقل از :ایسنا

کد: 2635 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 1984 ساعت: 5:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
2 غذاهایی که شما را پیرتر از سن تان نشان می دهند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
3 کپسول‌ مدفوع برای درمان عفونت معده ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۱ مهر
4 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
5 تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
6 نماد شکلاتی لایک فیس بوک+عکس ۱۳۹۰ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟