فیس بوک واقعا چاق کننده است


نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.

به گزارش لقمه،  به گفته کارشناسان سلامت عمومی استفاده از این شبکه‌های اجتماعی موجب کاهش قدرت خودداری و کنترل نفس در کاربران شده و در نتیجه برای سلامت آنها مضر است.


کارشناسان می‌گویند: هرچند در ابتدا استفاده از این سایت‌ها احساس عزت نفس را در کاربران بالا می برد اما این احساس وقتی بیش از حد افزایش یابد تاثیرعکس روی رفتار دارد و همین تاثیرات می‌تواند به سلامت جسمی آنها نیز آسیب وارد کند.


روانشناسان می‌گویند کاربران بویژه وقتی روی صفحات دوستان نزدیک خود در فیس بوک متمرکز می‌شوند، احساس عزت نفس بیشتری به آنها دست می‌دهد و پیامد روانی افزایش کنترل نشده این حس، ‌گرایش بیشتر به مصرف تنقلات ناسالم است.


آمارها نشان می‌دهد افرادی که بیشتر به صفحات فیس بوک مراجعه می‌کنند، به تدریج شاخص توده بدنی آنها افزایش می‌یابد و بیشتر پرخوری می‌کنند. افزایش غیرمنطقی اعتماد به نفس در این افراد آنها را به سوی رفتارهای کنترل نشده سوق می‌دهد.


نقل از :ایسنا

کد: 2635 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 5431 ساعت: 5:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
2 هشدار هایی که پوست در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
4 غذاهایی که شما را پیرتر از سن تان نشان می دهند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
5 کپسول‌ مدفوع برای درمان عفونت معده ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۱ مهر
6 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
7 تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
8 نماد شکلاتی لایک فیس بوک+عکس ۱۳۹۰ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.