فیس بوک واقعا چاق کننده است


نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.

به گزارش لقمه،  به گفته کارشناسان سلامت عمومی استفاده از این شبکه‌های اجتماعی موجب کاهش قدرت خودداری و کنترل نفس در کاربران شده و در نتیجه برای سلامت آنها مضر است.


کارشناسان می‌گویند: هرچند در ابتدا استفاده از این سایت‌ها احساس عزت نفس را در کاربران بالا می برد اما این احساس وقتی بیش از حد افزایش یابد تاثیرعکس روی رفتار دارد و همین تاثیرات می‌تواند به سلامت جسمی آنها نیز آسیب وارد کند.


روانشناسان می‌گویند کاربران بویژه وقتی روی صفحات دوستان نزدیک خود در فیس بوک متمرکز می‌شوند، احساس عزت نفس بیشتری به آنها دست می‌دهد و پیامد روانی افزایش کنترل نشده این حس، ‌گرایش بیشتر به مصرف تنقلات ناسالم است.


آمارها نشان می‌دهد افرادی که بیشتر به صفحات فیس بوک مراجعه می‌کنند، به تدریج شاخص توده بدنی آنها افزایش می‌یابد و بیشتر پرخوری می‌کنند. افزایش غیرمنطقی اعتماد به نفس در این افراد آنها را به سوی رفتارهای کنترل نشده سوق می‌دهد.


نقل از :ایسنا

کد: 2635 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 5468 ساعت: 5:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
2 هشدار هایی که پوست در مورد وضعیت رژیم غذایی تان می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
4 غذاهایی که شما را پیرتر از سن تان نشان می دهند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
5 کپسول‌ مدفوع برای درمان عفونت معده ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۱ مهر
6 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
7 تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
8 نماد شکلاتی لایک فیس بوک+عکس ۱۳۹۰ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
آموزش تصویری تزیین قهوه برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.