طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج و مرغ


ته چین از انواع غذای سنتی ایرانی است که به صورت های مختلف و با مواد گوناگونی پخته می شود.

مواد اولیه: 

برنج                       چهار پیمانه 
مرغ                        200 گرم 
پیاز                        یك عدد 
اسفناج                   700 گرم 
آلو                         هفت عدد 
تخم‌مرغ                   چهار عدد 
ماست                   یك پیمانه 
زعفران دم‌كشیده      1/4 پیمانه 
كره                       150 گرم 
روغن مایع               چهار قاشق غذاخوری 
نمك و فلفل سیاه      به میزان لازم




طرز تهیه:

برنج را خیس می‌كنیم. مرغ را با پیاز می‌پزیم. اسفناج‌ها را خرد كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا آب آن كشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ می‌كنیم. تخم‌مرغ‌ها را زده نمك، فلفل‌سیاه، زعفران دم‌كرده و كره آب‌كرده را به آن اضافه می‌كنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط می‌كنیم تا یك‌دست شود.

آلوها را از قبل خیس كرده، گوشت آن را از هسته جدا و كنار می‌گذاریم. استخوان‌های مرغ پخته را جدا كرده و گوشت آن را به قطعات كوچك تقسیم می‌كنیم. برنج را آبكش كرده و كنار می‌گذاریم. سس ماست و تخم‌مرغ را به سه قسمت تقسیم كرده یك قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبكش شده مخلوط می‌كنیم.

ظرف پیركس یا تفلون را چرب كرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف می‌كنیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف می‌كنیم و بعد از اسفناج آلوها را ریخته و مقداری برنج روی آن می‌ریزیم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغ‌ها را روی برنج ریخته و مرتب می‌كنیم در مرحله آخر باقی‌مانده برنج را ریخته و با پشت قاشق به برنج فشار می‌آوریم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روی برنج می‌ریزیم. روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود می‌آوریم آن‌گاه ظرف را در طبقه وسط فری كه از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت یك تا یك ساعت و نیم می‌گذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده در یك سینی برمی‌گردانیم و با یك چاقوی تیز برش می‌زنیم.



ش.م




کد: 1954 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر بازدید: 6684 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
2 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
3 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
4 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
5 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
8 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
9 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
10 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
11 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.
داروهای گیاهی کاهش وزن حاوی شیشه هستند دکتر ناصحی با هشدار نسبت به مصرف داروهای لاغری در زنان گفت: :« عده ای از افراد سودجو از تمایل خانم ها برای کاهش وزن استفاده می کنند و با توصیه های غیر علمی و تجویز برخی از داروها که به عنوان داروهای گیاهی مطرح می شوند و حاوی مواد محرک روانی هستند انها را به ورطه اعتیاد میکشانند.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.