آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقمه با جزئیات کامل و ریزه کاری‌های پخت حرفه‌ای این غذای محبوب را برای شما فراهم کرده‌ایم.
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس پایگاه خبری لقمه: فصل، فصل کرفس‌های ترد و تازه است و بهترین موقع برای درست کردن یک خورشت اعلای خوش رنگ و بو. پس لطفا بدون قیاس ناعادلانه این خورشت اصیل با قورمه سبزی، شخصیت مجزایی برای کرفس قائل شوید . . .
طرز تهیه ساندویچ میگو پایگاه خبری لقمه: اگه مقداری میگو رو از قبل بپزید، خیلی سریع می تونید این ساندویچ رو آماده کنید.
رسپی شامی پوک به همراه سس پایگاه خبری لقمه: شامی لپه یا شامی پوک یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که معمولا در گیلان درست میشود.
خوراک ران مرغ و سبزیجات پایگاه خبری لقمه: یکی از مشکلاتی که بیشتر افراد با پخت این غذا دارند آن است که در پایان به جای یک خوراک مرغ با سوپ مرغ مواجه می شوند و از خود می پرسند این همه مایعات از کجا آمده است؟
طرز تهیه رول گوشت پایگاه خبری لقمه: این غذا زیبایی خاص و طعم بی نظیری داره که برای مهمانی ها عالیه.
طرز تهیه آش گوجه سبز پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه آش گوجه سبز را به شما آموزش داده ایم. اگر به پختن غذاهای متنوع علاقه دارید، این آش خوشمزه را درست کنید.
صفحه 1 از 39   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!