سومین جشنوارۀ ایمنی و کیفیت مواد غذایی برگزار شد


جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی با هدف آشنایی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

به گزارش لقمه، رضا توانا دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در حاشیۀ این جشنواره در خصوص برنامه های این کنگره گفت: « امسال در سومین تجربه خود نیز همزمان با روز جهانی غذا، با هدف آشنائی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذائی ، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی ، تبادل اطلاعات و آشنایی مدیران شرکت ها به بررسی فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی در خصوص رعایت ایمنی و سلامت در محصول غذایی خود در مراحل پیش از تولید ، هنگام تولید و پس از تولید پرداخت پس از ممیزی های لازم به شرکت هایی که دارای این ویژگی برتر هستند ، تندیس و لوح جشنواره اهدا نماید.»

دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در خصوص هدف اصلی این کنگره اظهار داشت:« هدف اصلی این جشنواره در مرحلۀ اول ، اعلام برترین شرکت های رعایت کننده و استقرار دهنده iso22000 , HACCP و در مرحلۀ دوم ، ترغیب شرکت های دیگر جهت رعایت هرچه بیشتر پارامترهای مورد بررسی در استاندارد iso22000 , HACCP در کارخانه های تولیدی دیگر است.»

وی افزود :« بدین منظور امسال نیز گروه ممیزی تحت نظارت کمیتۀ علمی جشنواره ، متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو ، سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان توسعۀ تجارت ایران ، بر اساس چک لیست های iso22000 , HACCP و بازدید واحد تولیدی و مستندات ، به رتبه بندی شرکت ها پرداختند. امید است شاهد روز افزون ایمنی و کیفیت مواد غذایی کشور باشیم.»



ک.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1963 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۷ مهر بازدید: 2426 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.