سومین جشنوارۀ ایمنی و کیفیت مواد غذایی برگزار شد


جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی با هدف آشنایی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

به گزارش لقمه، رضا توانا دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در حاشیۀ این جشنواره در خصوص برنامه های این کنگره گفت: « امسال در سومین تجربه خود نیز همزمان با روز جهانی غذا، با هدف آشنائی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذائی ، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی ، تبادل اطلاعات و آشنایی مدیران شرکت ها به بررسی فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی در خصوص رعایت ایمنی و سلامت در محصول غذایی خود در مراحل پیش از تولید ، هنگام تولید و پس از تولید پرداخت پس از ممیزی های لازم به شرکت هایی که دارای این ویژگی برتر هستند ، تندیس و لوح جشنواره اهدا نماید.»

دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در خصوص هدف اصلی این کنگره اظهار داشت:« هدف اصلی این جشنواره در مرحلۀ اول ، اعلام برترین شرکت های رعایت کننده و استقرار دهنده iso22000 , HACCP و در مرحلۀ دوم ، ترغیب شرکت های دیگر جهت رعایت هرچه بیشتر پارامترهای مورد بررسی در استاندارد iso22000 , HACCP در کارخانه های تولیدی دیگر است.»

وی افزود :« بدین منظور امسال نیز گروه ممیزی تحت نظارت کمیتۀ علمی جشنواره ، متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو ، سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان توسعۀ تجارت ایران ، بر اساس چک لیست های iso22000 , HACCP و بازدید واحد تولیدی و مستندات ، به رتبه بندی شرکت ها پرداختند. امید است شاهد روز افزون ایمنی و کیفیت مواد غذایی کشور باشیم.»



ک.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1963 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۷ مهر بازدید: 2489 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.