سومین جشنوارۀ ایمنی و کیفیت مواد غذایی برگزار شد


جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی با هدف آشنایی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

به گزارش لقمه، رضا توانا دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در حاشیۀ این جشنواره در خصوص برنامه های این کنگره گفت: « امسال در سومین تجربه خود نیز همزمان با روز جهانی غذا، با هدف آشنائی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذائی ، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی ، تبادل اطلاعات و آشنایی مدیران شرکت ها به بررسی فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی در خصوص رعایت ایمنی و سلامت در محصول غذایی خود در مراحل پیش از تولید ، هنگام تولید و پس از تولید پرداخت پس از ممیزی های لازم به شرکت هایی که دارای این ویژگی برتر هستند ، تندیس و لوح جشنواره اهدا نماید.»

دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در خصوص هدف اصلی این کنگره اظهار داشت:« هدف اصلی این جشنواره در مرحلۀ اول ، اعلام برترین شرکت های رعایت کننده و استقرار دهنده iso22000 , HACCP و در مرحلۀ دوم ، ترغیب شرکت های دیگر جهت رعایت هرچه بیشتر پارامترهای مورد بررسی در استاندارد iso22000 , HACCP در کارخانه های تولیدی دیگر است.»

وی افزود :« بدین منظور امسال نیز گروه ممیزی تحت نظارت کمیتۀ علمی جشنواره ، متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو ، سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان توسعۀ تجارت ایران ، بر اساس چک لیست های iso22000 , HACCP و بازدید واحد تولیدی و مستندات ، به رتبه بندی شرکت ها پرداختند. امید است شاهد روز افزون ایمنی و کیفیت مواد غذایی کشور باشیم.»



ک.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1963 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۷ مهر بازدید: 2572 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!