از خواص به چه می‌دانید؟


یک متخصص تغذیه در خراسان جنوبی گفت: خوردن میوه به پیشگیری از سکته مغزی و قلبی کمک می‌کند.

به گزارش لقمه، زهرا اصغری خاطرنشان کرد: به، این میوه خوش عطر و طعم، دارای فواید بسیار است. طبع این میوه "معتدل و تر" است و بسته به مناطق رویش آن می‌تواند "سرد و تر" باشد.وی افزود: این میوه دارای ویتامین‌های آ و ب بوده و دارای خواص سیب است و خوردن به در دوران حاملگی باعث زیبایی نوزاد می‌شود. همچنین مصرف به باعث تقویت قلب شده و به علت باز کردن رگ‌های کرونر قلب از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

اصغری ادامه داد: این میوه به جهت مزاجی قابض بوده و از این رو ترشح زیاد بزاق دهان را اعتدال می‌بخشد.وی با بیان این‌که مصرف این میوه به صورت مربا نیز در درمان رماتیسم موثر است، افزود: روغن به، در درمان زخم معده، اثنی‌عشر و تورم کبدی تاثیر فراوان دارد و خوردنش در فصل آن، باعث طول عمر و بازگرداندن نیروی جوانی و شادابی به انسان می‌شود.

اصغری تصریح کرد: همچنین، دم کرده شکوفه به برای کسانی که خواب آشفته توام با کابوس دارند توصیه شده است و در بی‌خوابی‌ها نیز می‌توان از خیسانده برگ به با شکوفه نارنج استفاده کرد.وی اظهار کرد: مصرف به‌ترش یک مسهل بسیار عالی است. کسانی که از ناراحتی افسردگی رنج می‌برند نباید در مصرف آن، کوتاهی کنند. علاوه بر آن، استفاده از این میوه در درمان کلسترول، تصلب شرایین و ترومبوز خونی موثر است.

این متخصص تغذیه گفت: دانه به نیز دارای فواید زیادی است و از آن، در درمان سرفه، تب، سوزش دهان، حرارت معده، ترک پوست، یبوست، قطره قطره آمدن ادرار و خونریزی‌های داخلی و خارجی به صورت خوراکی استفاده می‌شود" به این صورت که مقداری از «به‌دانه» را در یک استکان آب جوش ریخته و درب آن را می‌گذارند تا موسیلاژ (لعاب) آن در آب حل شود".اصغری یادآور شد: از خواص دیگر این میوه خوش‌طعم می‌توان به بالابردن فشار خون پایین، از بین رفتن برفک دهان، خونریزی لثه، آبریزش چشم، ریختن مژه و رفع ترشحات زنانگی اشاره کرد.




س.م


نقل از :ایسنا

کد: 2056 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 1815 ساعت: 10:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
8 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟ یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.