افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند


رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»

به گزارش لقمه، دکتراسدالله رجب گفت: نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا دارد و بر اساس فعالیت های جسمی، وزن، سن و نیازهای تغذیه ای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 متفاوت است و اگر افراد به این مسائل توجه کنند مشکلی با میزان کالری مصرفی نخواهند داشت.

وی در ادامه گفت: در روزهای تعطیل در همه خانواده ها هم تغذیه افراد بیشتر است و هم کاهش فعالیت جسمی دارند و این منجر به افزایش قند خون این افراد می شود و افراد عادی در حدود 60 درصد از کالری مورد نیاز خود را بایستی از طریق کربوهیدرات ها تامین کنند و استفاده از قندهای ساده چه برای افراد عادی و چه افراد مبتلا به دیابت توصیه نمی شود، مصرف چربی ها در حدود 30 درصد و 10 تا 15 درصد هم بایستی از مواد پروتیینی استفاده شود و اگر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 تنها به دیابت مبتلا باشند و بیماری دیگری نداشته باشند وزنشان در حد ایده آل بوده و قندشان کنترل شده باشد می توانند تغذیه ای همانند افراد عادی داشته باشند.

افراد مبتلا بایستی تعداد وعده های غذایی خود را افزایش داده و از حجم وعده های غذایی خود بکاهند و افرادی که علاوه بر دیابت به بیماری های دیگری نظیر چربی خون مبتلا هستند بایستی از چربی کمتری در برنامه غذایی خود استفاده کنند.

رئیس انجمن دیابت تاکید کرد: توصیه ما به افراد دیابتی شرکت در کلاس های آموزش دیابت است تا بدانند کالری مصرفی روزانه اشان چقدر باید باشد و از چه موادی بایستی استفاده کنند و نقش جایگزینی کربوهیدرات ها را فهمیده و می توانند تنوع غذایی داشته باشند.

ما در برنامه غذایی افراد دیابتی از کم خوردن و یا نخوردن صحبت نمی کنیم بلکه توصیه می کنیم افراد مبتلا به اندازه نیاز غذا بخورند و برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.

دکتر رجب خاطرنشان کرد: قند طبیعی افراد عادی در ناشتا زیر 100 بوده و 2 ساعت بعد از غذا بایستی تا 140 باشد و قند خون افراد مبتلا به دیابت به هنگام ناشتا 90 تا 130 باشد و 2 ساعت بعد از غذا خوردن تا 180 باشد اما اگر بیشتر از این حد باشد قند خون آنها کنترل شده نیست و این افراد ممنوعیت غذایی دارند و نباید از شیرینی ها، خرما، عسل، کشمش، توت خشک هم استفاده کنند.




نقل از :سلامت نیوز

کد: 2131 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان بازدید: 5822 ساعت: 4:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
6 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
11 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.