افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند


رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»

به گزارش لقمه، دکتراسدالله رجب گفت: نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا دارد و بر اساس فعالیت های جسمی، وزن، سن و نیازهای تغذیه ای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 متفاوت است و اگر افراد به این مسائل توجه کنند مشکلی با میزان کالری مصرفی نخواهند داشت.

وی در ادامه گفت: در روزهای تعطیل در همه خانواده ها هم تغذیه افراد بیشتر است و هم کاهش فعالیت جسمی دارند و این منجر به افزایش قند خون این افراد می شود و افراد عادی در حدود 60 درصد از کالری مورد نیاز خود را بایستی از طریق کربوهیدرات ها تامین کنند و استفاده از قندهای ساده چه برای افراد عادی و چه افراد مبتلا به دیابت توصیه نمی شود، مصرف چربی ها در حدود 30 درصد و 10 تا 15 درصد هم بایستی از مواد پروتیینی استفاده شود و اگر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 تنها به دیابت مبتلا باشند و بیماری دیگری نداشته باشند وزنشان در حد ایده آل بوده و قندشان کنترل شده باشد می توانند تغذیه ای همانند افراد عادی داشته باشند.

افراد مبتلا بایستی تعداد وعده های غذایی خود را افزایش داده و از حجم وعده های غذایی خود بکاهند و افرادی که علاوه بر دیابت به بیماری های دیگری نظیر چربی خون مبتلا هستند بایستی از چربی کمتری در برنامه غذایی خود استفاده کنند.

رئیس انجمن دیابت تاکید کرد: توصیه ما به افراد دیابتی شرکت در کلاس های آموزش دیابت است تا بدانند کالری مصرفی روزانه اشان چقدر باید باشد و از چه موادی بایستی استفاده کنند و نقش جایگزینی کربوهیدرات ها را فهمیده و می توانند تنوع غذایی داشته باشند.

ما در برنامه غذایی افراد دیابتی از کم خوردن و یا نخوردن صحبت نمی کنیم بلکه توصیه می کنیم افراد مبتلا به اندازه نیاز غذا بخورند و برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.

دکتر رجب خاطرنشان کرد: قند طبیعی افراد عادی در ناشتا زیر 100 بوده و 2 ساعت بعد از غذا بایستی تا 140 باشد و قند خون افراد مبتلا به دیابت به هنگام ناشتا 90 تا 130 باشد و 2 ساعت بعد از غذا خوردن تا 180 باشد اما اگر بیشتر از این حد باشد قند خون آنها کنترل شده نیست و این افراد ممنوعیت غذایی دارند و نباید از شیرینی ها، خرما، عسل، کشمش، توت خشک هم استفاده کنند.




نقل از :سلامت نیوز

کد: 2131 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان بازدید: 5202 ساعت: 4:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
5 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
6 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 بین داروهای دیابت و ابتلا به بیماری ام اس ارتباط وجود دارد ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 دستاورد جدید محققان در کشف دارویی برای کاهش وزن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.