افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند


رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»

به گزارش لقمه، دکتراسدالله رجب گفت: نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا دارد و بر اساس فعالیت های جسمی، وزن، سن و نیازهای تغذیه ای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 متفاوت است و اگر افراد به این مسائل توجه کنند مشکلی با میزان کالری مصرفی نخواهند داشت.

وی در ادامه گفت: در روزهای تعطیل در همه خانواده ها هم تغذیه افراد بیشتر است و هم کاهش فعالیت جسمی دارند و این منجر به افزایش قند خون این افراد می شود و افراد عادی در حدود 60 درصد از کالری مورد نیاز خود را بایستی از طریق کربوهیدرات ها تامین کنند و استفاده از قندهای ساده چه برای افراد عادی و چه افراد مبتلا به دیابت توصیه نمی شود، مصرف چربی ها در حدود 30 درصد و 10 تا 15 درصد هم بایستی از مواد پروتیینی استفاده شود و اگر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 تنها به دیابت مبتلا باشند و بیماری دیگری نداشته باشند وزنشان در حد ایده آل بوده و قندشان کنترل شده باشد می توانند تغذیه ای همانند افراد عادی داشته باشند.

افراد مبتلا بایستی تعداد وعده های غذایی خود را افزایش داده و از حجم وعده های غذایی خود بکاهند و افرادی که علاوه بر دیابت به بیماری های دیگری نظیر چربی خون مبتلا هستند بایستی از چربی کمتری در برنامه غذایی خود استفاده کنند.

رئیس انجمن دیابت تاکید کرد: توصیه ما به افراد دیابتی شرکت در کلاس های آموزش دیابت است تا بدانند کالری مصرفی روزانه اشان چقدر باید باشد و از چه موادی بایستی استفاده کنند و نقش جایگزینی کربوهیدرات ها را فهمیده و می توانند تنوع غذایی داشته باشند.

ما در برنامه غذایی افراد دیابتی از کم خوردن و یا نخوردن صحبت نمی کنیم بلکه توصیه می کنیم افراد مبتلا به اندازه نیاز غذا بخورند و برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.

دکتر رجب خاطرنشان کرد: قند طبیعی افراد عادی در ناشتا زیر 100 بوده و 2 ساعت بعد از غذا بایستی تا 140 باشد و قند خون افراد مبتلا به دیابت به هنگام ناشتا 90 تا 130 باشد و 2 ساعت بعد از غذا خوردن تا 180 باشد اما اگر بیشتر از این حد باشد قند خون آنها کنترل شده نیست و این افراد ممنوعیت غذایی دارند و نباید از شیرینی ها، خرما، عسل، کشمش، توت خشک هم استفاده کنند.




نقل از :سلامت نیوز

کد: 2131 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان بازدید: 3655 ساعت: 4:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
2 یکی از فایده های مصرف کم کالری مشخص شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
3 این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد ۱۳۹۷ شنبه ۱۱ اسفند
4 یکصد مرکز مراقبت دیابت در کشور راه اندازی شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
5 پرهزینه‌ترین داروهای بیمه سلامت در ۶ ماهه امسال اعلام شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
6 قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
8 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
9 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 مصرف مداوم مُسکن ها با بدن ما چه می کند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.