افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند


رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»

به گزارش لقمه، دکتراسدالله رجب گفت: نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا دارد و بر اساس فعالیت های جسمی، وزن، سن و نیازهای تغذیه ای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 متفاوت است و اگر افراد به این مسائل توجه کنند مشکلی با میزان کالری مصرفی نخواهند داشت.

وی در ادامه گفت: در روزهای تعطیل در همه خانواده ها هم تغذیه افراد بیشتر است و هم کاهش فعالیت جسمی دارند و این منجر به افزایش قند خون این افراد می شود و افراد عادی در حدود 60 درصد از کالری مورد نیاز خود را بایستی از طریق کربوهیدرات ها تامین کنند و استفاده از قندهای ساده چه برای افراد عادی و چه افراد مبتلا به دیابت توصیه نمی شود، مصرف چربی ها در حدود 30 درصد و 10 تا 15 درصد هم بایستی از مواد پروتیینی استفاده شود و اگر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 تنها به دیابت مبتلا باشند و بیماری دیگری نداشته باشند وزنشان در حد ایده آل بوده و قندشان کنترل شده باشد می توانند تغذیه ای همانند افراد عادی داشته باشند.

افراد مبتلا بایستی تعداد وعده های غذایی خود را افزایش داده و از حجم وعده های غذایی خود بکاهند و افرادی که علاوه بر دیابت به بیماری های دیگری نظیر چربی خون مبتلا هستند بایستی از چربی کمتری در برنامه غذایی خود استفاده کنند.

رئیس انجمن دیابت تاکید کرد: توصیه ما به افراد دیابتی شرکت در کلاس های آموزش دیابت است تا بدانند کالری مصرفی روزانه اشان چقدر باید باشد و از چه موادی بایستی استفاده کنند و نقش جایگزینی کربوهیدرات ها را فهمیده و می توانند تنوع غذایی داشته باشند.

ما در برنامه غذایی افراد دیابتی از کم خوردن و یا نخوردن صحبت نمی کنیم بلکه توصیه می کنیم افراد مبتلا به اندازه نیاز غذا بخورند و برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.

دکتر رجب خاطرنشان کرد: قند طبیعی افراد عادی در ناشتا زیر 100 بوده و 2 ساعت بعد از غذا بایستی تا 140 باشد و قند خون افراد مبتلا به دیابت به هنگام ناشتا 90 تا 130 باشد و 2 ساعت بعد از غذا خوردن تا 180 باشد اما اگر بیشتر از این حد باشد قند خون آنها کنترل شده نیست و این افراد ممنوعیت غذایی دارند و نباید از شیرینی ها، خرما، عسل، کشمش، توت خشک هم استفاده کنند.




نقل از :سلامت نیوز

کد: 2131 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان بازدید: 5649 ساعت: 4:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
5 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.